Advertorial Evenementen

'Guilty Pleasures' met Xander & Friends vullen zaterdagavond Zomerspektakel

Zomerspektakel aan het Meer weet ieder jaar te verrassen met bijzondere optredens op zaterdagavond. Dit jaar zijn het de 'Guilty Pleasures' die op 2 juni door een keur aan topartiesten wordt gezongen, begeleid door niemand minder dan Xander de Buisonjé.

"Met Xander & Friends ben je verzekerd van spetterende optredens met nummers die je zelf hebt uitgezocht", vertelt entertainmentverantwoordelijke Arvid Hendriks.

De Guilty Pleasures worden vertolkt door Edsilia Rombley, O’G3NE, Diggy Dex, Danny de Munk, Brainpower, Syb van der Ploeg en natuurlijk Xander de Buisonjé zelf. Nummers en artiesten wisselen elkaar in rap tempo en in twee uur tijd af. "Het is net alsof je je bij een combinatie van de grootste Nederlandse Live evenementen waant. Die sfeer willen we neerzetten, maar dan met nummers die het publiek zelf graag wil horen", legt Arvid enthousiast uit. "Van Abba naar AC/DC en van Snoop Dogg naar Hazes!"

Jouw Guilty Pleasure horen?
Je kan op twee manieren jouw Guilty Pleasure kenbaar maken: via Facebook door te reageren onder het promotiefilmpje met Xander de Buisonjé of door bij onze horecadeelnemers een flyer in te vullen. Arvid:"Geef je naam door, jouw Guilty Pleasure en waarom het dat voor jou is. En wie weet wordt dan jouw nummer die avond gezongen."

De flyers voor het invullen van de Guitly Pleasures vind je bij onze horecadeelnemers De Dyck, Alfreds, Tommy’s Kitchen, Loek van Vliet, Grand Café Eight, Fizzi, Sapori da Stefano en Sebastiaan IJs. Jouw Guilty Pleasure kun je indienen tot zaterdag 26 mei.

Meer acts
Naast Xander & Friends treden op zaterdag nog meer acts op. Zo start om 18.00 uur No Harm gevolgd door Tim & Faab, die oude bekende hits ten gehore brengen. Om 20.00 uur brengen Xander & Friends een ode aan jouw Guilty Pleasures en om 23.00 uur wordt de avond afgesloten met een spetterend optreden van Mental Theo.


Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving gisteren 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.