Nieuws

« Vorige - Volgende »

Dit jaar negen horecadeelnemers bij Zomerspektakel

16 april 2018 - 13:38  •  reacties

Dit jaar negen horecadeelnemers bij Zomerspektakel

Alphen aan den Rijn - ALFREDS, Smooth Coffee, Sebastiaan IJs, Restaurant De Dyck, Grand Café Eight, Tommy Kitchen, Fizzi viswinkel, Loek van Vliet keurslager en nieuwkomer Sapori da Stefano doen dit jaar mee. "Sapori da Stefano is onze nieuwkomer en vervangt Dolce Vita. En daar zijn we blij mee", aldus René van Doorn, medeverantwoordelijk voor de horeca. "Want bij het Zomerspektakel mag een goede Italiaan natuurlijk niet ontbreken."

Alle andere deelnemers hebben na het voorgaande jaar hun eigen specialisme uitgewerkt. Sebastiaan IJs, uit de Van Nesstraat, biedt naast ambachtelijk schepijs ook churros. Voor brownies kun je terecht bij 'Maestro dell'Espresso' Pim Verbokkem. Grand Café Eight gaat weer voor de snelle hap met saté, poffertjes, borrelhapjes en kroketten. Keurslager Loek van Vliet wijkt niet af van broodjes beenham van het Livar varken en hamburgers en ALFREDS serveert als vanouds patat. Tommy Kitchen serveert opnieuw de nigiri-maki sushibox, mini loempia's en streetfood. Bij De Dyck kunnen bezoekers terecht voor hotdogs en Fizzi serveert dit jaar lekkerbek en gamba saté.  

Sapori da Stefano
Giulia en Stefano Garau zijn de grondleggers van Sapori da Stefano, gevestigd in winkelcentrum Atlas. Naast het afhalen van Italiaans eten en het restaurant verzorgen ze ook de catering. "Tijdens het Zomerspektakel serveren wij plaatpizza’s, Panozzo, divers belegde Panini en een cocktail Spritz. Meedoen aan het Zomerspektakel biedt ons een mooie kans om onze naamsbekendheid te vergroten, waar we heel blij mee zijn. We willen graag samen met anderen hier een gaaf evenement van maken", aldus de eigenaren.

Fotograaf: PR Zomerspektakel aan het Meer