Advertorial Evenementen

Veel zon verwacht tijdens Alphens Bevrijdingsfestival

Op zaterdag 5 mei wordt voor de derde keer op rij het Alphens Bevrijdingsfestival georganiseerd. Zoals de weersverwachtingen er nu uitzien zal het ongeveer 20 graden worden en wordt er geen neerslag verwacht. "De ideale omstandigheden voor wederom een succesvolle editie", aldus de organisatie.

Het festival gaat om 16.00 uur van start op het Rijnplein in het centrum van Alphen aand en Rijn. Lekker! Rockcovers opent het evenement, waarna Helemaal Top, Glennis Grace, The Rootsriders en The Partysquad volgen. Naast de brede line-up zijn er dit jaar ook voor het eerst foodtrucks op het Alphens Bevrijdingsfestival met onder andere Surinaams, biologisch en Venezolaans eten.

Het Alphens Bevrijdingsfestival is al drie edities gratis toegankelijk voor de Alphenaren. De aankomende jaren moet dit evenement uitgroeiend tot een begrip in Alphen aan den Rijn waar Alphenaren samen komen om de vrijheid te vieren, zo hoopt de organisatie. "Afgelopen jaren waren de eerste twee edities een gigantisch succes met meer dan achtduizend bezoekers in beide jaren", aldus de organisatie. De organisatie hoopt dit jaar dat succes te evenaren.

Line-up

16.00 - 17.00 uur Lekker! Rockcovers
17.45 - 18.30 uur Helemaal Top
19.00 - 19.30 uur Glennis Grace
20.15 - 21.15 uur The Rootsriders
21.45 - 22.45 uur The Partysquad
23.00 uur Einde

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.