Advertorial Evenementen

Volgende week start Asperges (& Meer) in de Polder

Nog iets meer dan een week en dan start de derde editie van Asperges (& Meer) in de Polder 2018. Dit grootse voorjaarsevent bij Aspergehof Noordam te Woubrugge is uitgegroeid tot een bourgondisch icoon in de Groene Hart regio met de koningin der groenten in de hoofdrol.

Vanaf donderdag 24 mei tot en met vrijdag 01 juni is het zover na maanden van voorbereiding. Dit jaar kunnen bezoekers maar liefst negen dagen genieten van de beste Chefs uit de Groene Hart regio, heerlijke (asperge) gerechten, mooie wijnen en live entertainment. 

Initiatiefnemer en organisator Hans Peter van den Bosch van eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen is enorm trots op dit succes. "Het vertrouwen vanuit het bedrijfsleven, serviceclubs en particulieren is overweldigend. Meer dan zes avonden zijn al uitverkocht", aldus Van den Bosch. "Wij ervaren dat iedereen er gewoon bij wil zijn dit jaar na twee succesvolle edities. Liefhebbers vanuit de hele regio nemen de moeite om gezamenlijk te genieten van een bijzondere avond."

Er is meer!
Vlasman organiseert dit jaar de Vlasman Night voor personeel en relaties. Alphaplan was vorig jaar ook al van de partij geeft deze editie invulling aan een receptie op maandag 28 mei voor ca. 150 relaties. Daarnaast vinden bij Asperges (& Meer) in de Polder heel veel business-arrangementen plaats voor diverse bedrijven & organisaties.

Het pop-up event is uniek door zijn tijdelijk karakter, stijlvolle ambiance, smakelijke gerechten waarin asperges een belangrijke rol spelen. Maar er is meer! Meer creatieve vrijheid voor de chefs, meer variatie in de gerechten, meer beleving en meer entertainment.

Animo
Er zijn nog stoelen beschikbaar op enkele dagen, waaronder de Family Lunch op zondag 27 mei en de Wijn- & Spijsavond waar de Gouden Ton uit Oegstgeest invulling geeft aan mooie wijn-spijs combinaties. Voor meer informatie en de laatste stoelen neem een kijkje op onze website www.aspergesindepolder.nl of informeer via info@aspergesindepolder.nl.

 


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.