Advertorial Evenementen

BLØF verrassingsact bij Zomerspektakel

“Op zondag 3 juni staat aan het einde van de middag één van Nederlands meest succesvolle bands van dit moment bij ons op het podium”, onthult voorzitter Stanley de Looze vol trots. De band, vooral bekend om zijn laatste nummer ‘Zoutelande’ en hits als ‘Liefs uit Londen’ sluit om 18.00 uur het Zomerspektakel aan het Meer op spectaculaire wijze af met een groots en GRATIS optreden. “Hier moet je echt bij zijn”, aldus de Looze.

Stanley: “Met het optreden van BLØF denken we veel mensen blij te maken.” Het is voor BLØF de tweede keer dat ze het Zomerspektakel aan doen. Eerder stonden ze in 2012 de sterren van de hemel te spelen met een fantastische lichtshow. Toen bleek hun optreden al een succes. “Dat gevoel van toen willen we opnieuw mogelijk maken voor een groot publiek, maar dan gratis. Dat is toch uniek!” Ze spelen naast de bekende hits ook nummers van hun nieuwe album ‘Aan’, waarmee ze met de hit ‘Zoutelande’ een ander geluid lieten horen.

Nieuw en eigentijds geluid
Het nieuwe album ‘Aan’ telt in totaal veertien tracks, die zijn opgenomen in onder meer Fattoria Musica in Osnabrück, Duitsland en Real World Studios bij het Engelse Bath. Voor dit album werkte BLØF samen met producers Dries Bijlsma (Typhoon), Ferdy van der Singel (Rita Zipora), Huub Reinders en Rob Peters. De keuze voor deze producers en de toevoeging van strijkers, blazers en beats geven ‘Aan’ een nieuw en eigentijds geluid. Een frisse start voor BLØF. Volgens BLØF is dit laatste album hun meest kleurrijke plaat sinds ‘Umoja’.

BLØF
De band brak in 1992 door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden daarna diverse hits, zoals ‘Aan de Kust’, ‘Wat zou je doen’ en ‘Harder dan ik hebben kan’. BLOF sleepte diverse muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Sinds 2006 organiseert BLØF jaarlijks haar eigen meerdaagse festival Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland, de thuishaven van de band. En nu dus weer voor de tweede keer bij Zomerspektakel aan het Meer.

Meer weten?
Wil je informatie over wat het Zomerspektakel en de TCV Obstacle Run te bieden hebben? Houd dan regelmatig onze website www.zomerspektakelaanhetmeer.nlen sociale media in de gaten via facebook www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer en twitterpagina twitter.com/Zoomerspektakel. Voor de TCV Obstacle Run 2018 kun je het beste de facebookpagina www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run in de gaten houden.


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.