Advertorial Evenementen

Stagiairs maken 'Making Off' van Zomerspektakel

Een aantal leerlingen van MBO Creative College Utrecht is al dagen druk bezig met het maken van een video van het Zomerspektakel aan het Meer. De film is een 'Making Off' en geeft een kijkje achter de schermen van het driedaagse Alphense festival.

Begeleider Michel Leseman is gastdocent op het Creative College en heeft zijn school en zestien leerlingen zover gekregen dat de 'Making Off' kon worden gemaakt. "Het is de eerste keer dat deze school aan zo’n project werkt", vertelt Jaap Langhout, compagnon van Leseman bij het Alphense videobedrijf VRHL. "Normaal gesproken gaat het om lange stages en niet om een project van twee maanden."

De stagiairs hebben de afgelopen twee maanden hard aan het project gewerkt. Het is de bedoeling dat er uiteindelijk een film als eindproduct is over de voorbereidingen van de afgelopen week. En, natuurlijk ook over de gang van zaken voor en achter de schermen van het driedaagse Alphense festival Zomerspektakel aan het Meer.

De school werkt graag mee aan het project. "Zij vinden het erg leuk dat dit grote en inmiddels landelijk bekende festival op niet-commerciële basis wordt georganiseerd", legt Langhout uit. "Het is een geweldige kans voor de leerlingen om bij het Zomerspektakel achter de schermen alles mee te maken en dan ook nog met een geweldig eindproduct te komen!"
Wethouder Gert-Jan Schotanus is erg enthousiast over het project. "Dit pas precies in onze Alphense filosofie dat bedrijven en opleidingen moeten samenwerken!"

Op de foto: Michel Leseman tussen een aantal stagiairs


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.