Nieuws

« Vorige - Volgende »

Eind augustus nieuw Food & Wine Festival bij Bij Hen

13 juni 2018 - 09:11  •  reacties

Eind augustus nieuw Food & Wine Festival bij Bij Hen

Alphen aan den Rijn - Bezoekers kunnen dit laatste weekend van de schoolvakantie vanaf 16.00 uur terecht voor wijnen uit diverse windstreken, naar wens gecombineerd met bijpassende gerechten. Initiatiefnemers van het evenement zijn Vivienne Winkelaar van Bistrobar Bij Hen en Ruud Warmerdam van Wijnbar&Zo.

Vivienne vertelt enthousiast: "Ruud en ik zijn allebei bourgondiërs: gek op wijn én op lekker eten. En daarin zijn wij zeker niet de enigen in Alphen en omgeving. Wij vinden het leuk om deze zomer een leuk culinair evenement neer te zetten waarbij wij onze krachten bundelen. Het wordt niet al te groots, maar juist intiem, gezellig en laagdrempelig. Iedereen is van harte welkom. We zien het als een pilot: als we dit jaar enthousiaste bezoekers hebben, doen we het volgend jaar misschien wat groter."

Ruud vult aan: "Je kunt op het festival straks veel verschillende wijnen proeven. Hele glazen, maar ook proefglaasjes. Zo kun je kennismaken met diverse soorten wijnen en smaken. Vanzelfsprekend geven wij een toelichting bij elke wijn. Bij Hen serveert er de gerechtjes bij, zodat van beide de smaken optimaal tot hun recht komen."

Brouwerij De Molen
Ook bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het festival. Brouwerij De Molen uit Bodegraven is aanwezig met hun bijzondere assortiment ambachtelijk gebrouwen molen- en speciaalbieren.

Praktische informatie
De openingstijden van het festival zijn op zaterdag van 16.00 uur tot 23.00 uur en op zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur. Betaling kan met consumptiemunten die verkrijgbaar zijn op de locatie. Toegang kost voor bezoekers boven de 18 jaar vijf euro. Voor dat bedrag ontvang je je eigen wijnglas.

Parkeren van de auto of de fiets kan voor de deur van Bistrobar Bij Hen, aan de Burgemeester Bruins Slotsingel 9 in Alphen aan den Rijn. Ook kinderen zijn van harte welkom en kunnen midgetgolfen bij Bij Hen Minigolf.

Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij Bij Hen, Wijnbar&Zo en Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi. Je kunt je kaarten ook alvast reserveren per e-mail: info@bijhen.nl.

Fotograaf: Pexels
Mediamarkt
Bij Hen.'
Bij Hen

Ook ambachtelijk ijs, biologische friet en midgetgolf