Advertorial Evenementen

Benefietconcert voor Moluks monument in Castellum

Op zaterdag 14 juli vindt het benefietfeest 'Tugu Maluku Alphen' plaats in theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Het concert is een samenwerking met het Alphense theater, met diverse live optredens van muzikanten. De opbrengst is bestemd voor het Moluks monument in Alphen.

Stichting Tugu Maluku Alphen is de organisator van dit benefietconcert met als doel om geld in te zamelen voor de realisatie van een Moluks monument in Alphen. Het monument moet een eerbetoon worden aan de eerste generatie Molukkers in Nederland.

Line-up
Lokale en landelijke bands, zowel uit de Nederlandse en Molukse gelederen, staan zaterdag op het podium in de Rabozaal. De Alphense rockband Join the Wolf Pack zal acte de presence geven, maar ook Remmen Los, de band Groove Xperience en talentvolle zangeres Sharon Parinussa en DJ Swab zijn aanwezig. "Geen Moluks feest zonder eten, dus voor de liefhebbers: voor eten is gezorgd", aldus de organisatie.

"Verwacht deze gezellige avond swingende soul, dikke funk, lekkere rock en prachtige ballads. Een avond met een breed repetoire met voor ieder wat wils!", stelt de organisatie. De organisatie benadrukt dan ook dat iedereen welkom is om mee te feesten.

Tickets zijn online verkrijgbaar via deze link maar zijn ook aan de deur verkrijgbaar voor 20 euro.

Programma

20.00 uur Opening
20.15 - 21.30 uur Join the Wolf Pack
21.45 - 22.30 uur Remmen Los
22.45 - 23.30 uur Remmen Los
23.45 - 00.45 uur SharOwah
01.00 - 02.00 uur Groove Experience


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.