Nieuws

« Vorige - Volgende »

Familie Verkerk winnaar luxe privé rondreis Thailand

17 juli 2018 - 11:48  •  reacties

Familie Verkerk winnaar luxe privé rondreis Thailand

Alphen aan den Rijn - Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer, begin juni, werden er op het evenemententerrein loten verkocht waarbij je onder meer een reis naar Thailand werd verloot. Wim Verkerk: "Ik had ook zo'n lot gekocht op aanraden van mijn vrouw Bep. Dit lot lag naast mijn agenda en was ik eerlijk gezegd helemaal vergeten, totdat Bep erom vroeg. Ik had dus blijkbaar het winnende lot in mijn bezit. Echt zo bijzonder. We zijn nog nooit in Thailand geweest, dus dit is wel heel erg leuk."

De winnaars vertellen dat ze ieder jaar weer genieten op het Zomerspektakel. "Het is toch wel fantastisch dat wij in Alphen zo'n evenement hebben", aldus de familie Verkerk. Daarbij zijn ze een trotse opa en oma, die de reis naar Thailand prachtig en ook heel spannend vinden. "We zijn daar nog nooit geweest. We reizen graag en zijn gelukkig nog allebei gezond om deze mooie reis te ondernemen. Onze kinderen zullen wel opkijken."

Rondreis
Frangken Tuhumena, eigenaar van 333Travel.nl in Harmelen, vertelt Wim en Bep meer over hun reis naar Thailand. "Deze twee weken durende reis laat je de hoogtepunten en bijzondere plekjes van Thailand zien. Daarbij reizen jullie in je eigen minibus met privé-chauffeur inclusief je eigen lokale gids die jullie tijdens de excursies zal begeleiden. Ook de entreegelden zijn inclusief en verblijven jullie in mooie vier sterren-hotels."

Tuhumena laat weten dat de familie Verkerk dit jaar nog op reis kan. De winnaars voelen er wel wat voor om hun reis in november van dit jaar te verzilveren.

Fotograaf: PR Zomerspektakel aan het Meer