Knallende afsluiting jubileumeditie VakantieSpel

De 'leukste week van de vakantie' vierde dit jaar hun zestigjarige jubileum en sloten de week ondanks het weer spectaculair af met onder andere een Vuurwerkshow en een LichtjesParade.

Naast de leiding en deelnemers waren ook de ouders welkom om de shows en afsluiting te bekijken. Het avondprogramma was iets ingekort vanwege de slechte weersverwachting. Op het programma stond achtereenvolgend de VakantieSpelshow, een optreden van Magic Unlimited, de Vuurwerkshow en LichtjesParade.

Vuurwerkshow en LichtjesParade
Voordat het avondprogramma van start ging, was er een calamiteitenoverleg tussen de politie, organisatie en EHBO over het wel of niet door laten gaan van de vuurwerkshow. De vuurwerkshow zou de feestelijke knaller van de leukste week van de vakantie moeten worden. Zowel deelnemers als toeschouwers en de leiding was extra warm aangekleed en had poncho's of regenpakken mee. Ook de LichtjesParade ging door en iedereen was vrolijk gekleurd en verlicht versierd.

Vrijwilligersreünie
Speciaal voor de jubileumeditie hield het VakantieSpel vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur op de Dagcamping een reünie voor de vrijwilligers door de jaren heen. "Een gezellig samenkomen om eens rustig bij te kletsen over al die jaren VakantieSpel onder het genot van een hapje en een drankje", aldus het VakantieSpel. Alphenaren die de afgelopen jaren hebben deelgenomen als leiding, staf, kleurtroep, commissielid of op een andere manier hebben bijgedragen konden zich eerder al opgeven voor deze reünie.

Afgelopen week heb je via onze Instagram Stories de leiding van het VakantieSpel kunnen volgen. Kijk de Stories terug in onze hoogtepunten en volg ons op Instagram.

Het enige wat nu nog moet gebeuren door de leiding is het opruimen, dit gebeurt zaterdagochtend. De organisatie kijkt nu alweer uit naar de volgende editie van het VakantieSpel!

Tip: morgen plaatsen wij nog meer foto's van het VakantieSpel.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving gisteren 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.