Actieweek voor War Child

Nog een paar weken te gaan en de actieweek van 538 voor War Child barst in alle hevigheid los. Van 9 tot en met 16 maart trekken de Radio 538 DJ’s met de mega studiotruck langs acht verschillende steden. De hele week zijn er veel leuke activiteiten te beleven op de pleinen. Er treden artiesten op, er is een talentstage waarbij Nederlands zangtalent kans maakt op een platencontract. Luisteraars maken kans om zelf op de radio hun favoriete plaat aan te kondigen en iedereen met een  bijzonder talent kan dit laten zien op het open podium. Op dinsdag 13 maart staat de karavaan vanaf 06.00 tot 24.00 uur in Alphen aan den Rijn op het Rijnplein.

Het doel van de actieweek is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderwijsprogramma van War Child. Want 28 miljoen oorlogskinderen zien nooit een leraar. Zonder onderwijs is de kans dat ze een vreedzame toekomst opbouwen klein.

Radio 538 met het Ashram College in de nachtuitzending
Op dinsdag 13 maart tussen 06.00 en 00.00 uur zijn alle Radio 538 DJ’s live te horen vanaf het Rijnplein. Van 00.00 tot 06.00 uur is de studio met een nachtuitzending te gast bij het Ashram College. Tijdens de nachtuitzending repeteren de studenten ook voor ‘Dans voor War Child’. Deze dans zullen zij later op de dag op het Rijnplein uitvoeren. Zij zoeken hiervoor sponsors zodat zij met het optreden geld ophalen voor de actie.

Toon je talent
Tijdens de actieweek staat het inzetten van talent voor oorlogskinderen centraal. Alles kan: brownies bakken, eindeloos rondjes fietsen, beatboxen of hoelahoepen. Mensen kunnen de opbrengst van hun acties uiteraard overmaken, maar ook zelf langsbrengen of pinnen bij de 538 truck. Maar ook op een symbolische cheque overhandigen. Daarbij kan iedereen met een bijzonder talent zijn of haar actie laten zien op het 538 podium! Zie www.538voorwarchild.nl of www.warchild.nl

TV registratie
Het 538 voor War Child videoteam registreert de optredens en is meteen daarna op de actiewebsite terug te zien. De beste optredens krijgen ook aandacht op TV 538 en in SBS Shownieuws. De volledige 538 voor War Child actieweek is 24 uur per dag live te volgen op TV 538 en op de evenementenkanalen van UPC en Ziggo. 

SBS 6 Shownieuws besteedt dagelijks in de vroege en late editie, om 19.18 uur en 22.50 uur, ruim aandacht aan de actie.Marlayne Sahupalapresenteert vanaf alle locaties en verzorgt interviews met de DJ’s, bekende artiesten en de deelnemers aan de War Child Talentstage. Daarnaast is SBS 6 weermanPiet Paulusmavrijwel elke dag te vinden in één van de acht steden. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.