Nieuws

« Vorige - Volgende »

Grootste mannenkoor van Nederland in Adventskerk

10 september 2018 - 12:39  •  reacties

Grootste mannenkoor van Nederland in Adventskerk

Alphen aan den Rijn - Medewerking aan dit concert zal worden verleend door The Martin Mans Formation, Mark Brandwijk op orgel en vleugel en Jantine Kalkman op trompet. Naast eenvoudige, bekende en geliefde geestelijke muziek, worden ook licht populaire klassieke stukken tot groot enthousiasme van koorleden en publiek uitgevoerd. Ook is er ruimte voor volksmuziek en negro spirituals. 

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Via de websites van de stichting Vrienden van de Adventskerk en de Gouwestem is het mogelijk kaarten in de voorverkoop te bestellen. "Tevens hebben we een aantal verkooppunten in Alphen aan den Rijn geselecteerd, zoals boekhandels Haasbeek in de Julianastraat en Herenhof en Primera Jacobs in de Aarhof. We hopen op een grote opkomst uit Alphen aan den Rijn en ver daarbuiten", zo zegt Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting.

De opbrengst van de kaartverkoop gaat volledig naar het behoud van de kerk. Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft als doel het financieel ondersteunen tot het behouden van de Adventskerk met orgel én interieur. Op 14 december zal nog een groots concert worden georganiseerd met het Chosen Gospel Choir samen met Pearl Joan.

Fotograaf: PR Stichting Vrienden van de Adventskerk
Adventskerk.'
Adventskerk

Mooie kerk in het hart van het centrum.