Alphen bokst tegen Engeland bij Alphens Boksgala

Zaterdag 29 september vindt in Alphen aan den Rijn de zevende editie van het Alphens Boksgala plaats. Tijdens het evenement neemt een Engels team het op tegen het Alphense team van organisator Teus de Kruyf.

Vijf boksers van boksschool Teus de Kruyf en Alphen Sports vormen team Alphen, dat wordt aangevuld met Chelsey Heijnen (Roosendaal), Sammy Wagensveld (Boskoop) en de Olympische deelnemer Peter Müllenberg (Almelo).

Heijnen neemt het op tegen de drievoudige Engelse kampioene Sarah Dunne. Wagensveld en Levi Kroll zijn de andere nationale titelhouders. Remco Hofstede, Dave Zwanenburg, Siraj Alzubaydi en Nabil Yousfi maken het team compleet. "Hier moeten we de overwinning mee kunnen behalen", zegt Teus de Kruyf. "De Engelsen zijn beslist niet voor de poes, maar ik heb mijn team op scherp gezet. Wordt er toch een partij verloren, dan alleen na felle strijd."

Sponsors
Het organiseren van een internationaal boksgala is een kostbare zaak. Toch spant De Kruyf zich jaarlijks in om het gala uit te bouwen. "Winstgevend is het niet", laat hij weten. "Maar we zetten hiermee wel de bokssport, de boksschool en Alphen op de kaart. Erg blij ben ik met de steun van de hoofdsponsors Ruiten Troef schoonmaakorganisatie, Finkenflügel dakbedekkingen en Liqwith innovators in finance."

Bij de organisatie wordt Teus bijgestaan door Marie Louise Snel, Willem Arlman en Dave Geukes. De laatste roemt de entourage:",De Rijnstreekhal wordt omgetoverd tot een bokstempel. Een promofilm zal de spannende avond om 18.45 uur openen."

Programma
Voor de pauze zijn er diverse partijen met boksers uit de regio en na de pauze neemt team Alphen het op tegen team Engeland. Na afloop is om 23.00 uur op een groot scherm het kickboksgevecht te zien tussen Rico Verhoeven en de Braziliaan Guto Inocente in de Johan Cruijff Arena.

Kaarten voor het Alphense Boksgala zijn te koop bij boksschool Teus de Kruyf aan de Gouwekade en bij Alphens.nl

VLNR: Dave Zwanenburg, Siraj Alzubaydi, Chelsey Heijnen, Teus de Kruyf, Remco Hofstede, Levi Kroll, Sammy Wagensveld en Nabil Yousfi.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.