Nieuws

« Vorige - Volgende »

Goede doelen mogen zich melden bij Zomerspektakel

19 januari 2019 - 12:54  •  reacties

Goede doelen mogen zich melden bij Zomerspektakel

Alphen aan den Rijn - De afgelopen jaren werd één euro per verkocht kaartje van de vrijdagavond gereserveerd voor het goede doel. Samen met Alphenaren werd vooraf bepaald naar welk goed doel het uiteindelijke bedrag zou gaan. "Nu willen we dat graag anders doen door niet alleen aandacht te geven aan goede doelen tijdens de kaartverkoop en na het evenement. We willen een stichting zijn waar goede doelen het hele jaar door aan kunnen kloppen voor een bijdrage. Binnen het bestuur behandelen we deze verzoeken en bepalen we wie we steunen en voor welk bedrag", legt voorzitter Stanley de Looze uit. 

SamenLoop voor Hoop, SamenhuiS, Stichting Alphense Kinderboerderijen, Ik kook voor jou, Spinning Wheel, Jostiband, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte kind (NSGK) en Kika mochten al een bijdrage ontvangen van het Zomerspektakel.

Aanmelden of voordragen
Het aanmelden of voordragen van een goed doel kan heel gemakkelijk door te mailen naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. "We willen dan wel graag weten waarom juist dat goede doel onze steun verdient. Daarbij vinden we het belangrijk dat een goed doel lokaal of regionaal gericht is", aldus Stanley. "Iedereen mag een goed doel aanmelden. Een organisatie hoeft dus niet alleen zichzelf aan te melden, maar mag ook voorgedragen worden door anderen."

De kaartverkoop voor Zomerspektakel aan het Meer, dat op 7, 8 en 9 juni plaatsvindt, gaat zaterdag 26 januari van start.

Fotograaf: PR Zomerspektakel aan het Meer // Overhandiging cheque Stichting Alphense Kinderboerderijen
Zorgtalent