Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kaartverkoop voor Zomerspektakel start 26 januari

21 januari 2019 - 10:56  •  reacties

Kaartverkoop voor Zomerspektakel start 26 januari

Alphen aan den Rijn - De fysieke verkooppunten zijn Bruna Atlas, Pet's Place Ridderhof, Haasbeek Herenhof, Primera Baronie en Formuleshop Centrum in Alphen aan den Rijn. De tickets kosten voor de derde keer op rij 36 euro per stuk, inclusief administratiekosten. Alleen via de fysieke verkooppunten kun je Early Bird-tickets verkrijgen. Ieder verkooppunt heeft vijftig sets van deze tickets beschikbaar, waarbij vroege vogels vier tickets krijgen en er maar drie betalen.

De Early Bird-tickets zijn niet online te verkrijgen. De online kaartverkoop van de gewone tickets start om 09.00 uur via www.alphens.nl.

Line-up
De vrijdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer de enige betaalde avond van het festival. Op vrijdag 7 juni 2019 treedt voor het eerst een buitenlandse act op, de Engelse band Level 42. Ook Kraantje Pappie, Guus Meeuwis en Kris Kross Amsterdam zullen die avond het podium betreden. 

Zomerspektakel aan het Meer vindt dit jaar plaats op 7, 8 en 9 juni op het evenemententerrein aan de Zegerplas. Ook de Zomerdienst aan het Meer is er weer bij op zondag 9 juni, evenals de Obstacle Run die voor het eerst twee dagen wordt gehouden, namelijk op zaterdag 8 en zondag 9 juni. 

Fotograaf: Josh Walet