Twee dagen obstakels trotseren bij Obstacle Run Alphen

Op zaterdag 9 februari 2019 start de verkoop van de tickets voor de Obstacle Run Alphen aan den Rijn. Mark van Hoorn, medeorganisator: “Dit jaar kunnen deelnemers zelfs twee dagen onze obstakels proberen te trotseren. Voor de sportieve runners is op zaterdag 8 juni de Van Mil Obstacle Run. Op zondag is de Rabo Family Run.” Deelnemers kunnen zich aanmelden via de website www.obstaclerunalphen.nl.”

Zaterdag Van Mil Obstacle Run
Mark: “Op zaterdag 8 juni hebben we twee afstanden voor je in petto, namelijk de 12 en de 8 km. Ben jij een doorgewinterde Obstacle Runner? Dan zorgt de langste afstand van 12 km met veel verschillende obstakels voor een flinke uitdaging! Ben jij sportief maar nog niet zo’n ervaren Obstacle Runner? Zet dan je tanden in de 8km! Het parcours op deze twee afstanden bestaat uit drie lussen, waardoor de startgroepen van deze afstanden gezamenlijk starten. Loop je dus de 8 km dan stop je na de tweede lus en heb je nog genoeg energie over dan doe je de 3e lus er achteraan. De eerste run is om 10.00 uur, de laatste om 15.30 uur.

Zondag Rabo Family Run
Zondag 9 juni is een echte familiedag! Je kunt dan kiezen uit een 6 km met ongeveer 40 obstakels en een 3 km met ruim 20 obstakels. Ben jij sportief maar nog niet zo’n ervaren Obstacle Runner? Zet dan je tanden in de 6 km! De 3 km is geschikt voor kids die samen met hun ouders of vriendjes en vriendinnetjes een sportieve uitdaging willen aangaan! De eerste lopers van de 6 km run starten om 11.00 uur. De eerste startgroep van de 3 km is om 13.30 uur en de laatste om 15.45 uur.

Wat kost het je?
De inschrijvingskosten voor de Van Mil Obstacle Run op zaterdag 8 juni bestaande uit een 8 km en 12 km bedragen € 29,- + € 1,- servicekosten per persoon. De inschrijvingskosten voor de Rabo Family Obstacle Run op zondag 9 juni zijn voor de 3km € 15,- + € 1,-servicekosten per persoon. Voor de 8 km betaal je € 29,- + € 1,- servicekosten per persoon. Voor dit geld krijg je een onwijs gave belevenis, verzorgen wij fruit en water om tijdens de run je energievoorraad en vochtbalans aan te vullen en ontvang je voor de start een supervet dry fit T-shirt die je uiteraard mag houden en eindig je met een nog vettere medaille. Er kunnen maximaal 100 mensen meedoen per startgroep voor iedere afstand. Meld je op tijd aan via de website van de Obstacle Run www.obstaclerunalphen.nl, want vol = echt vol!

Locatie
Start en finish zijn op het terrein van de dagcamping aan de Zegerplas (Park Zegersloot) in Alphen aan den Rijn aan ‘De Bijlen’. De aanmeldlocatie is dit jaar ook op de dagcamping, naast Wiebel Biebel. Parkeren kan bij het ARC-terrein. De Obstacle Run is zaterdag 8 en zondag 9 juni gelijktijdig met het Zomerspektakel aan het Meer. Bezoekers van de run kunnen daar heerlijk genieten van muziek en horeca.

Samenwerken
Mark: “Zonder de hulp van Ricardo van der Belt en Marloes Verdiesen namens 4Sport Training Center en Lars van der Walle namens Pursue Personal Training kunnen we niet. Daarnaast zit er inmiddels een team dat na vier edities inmiddels weet hoe ze een goede Obstacle Run neer weten te zetten. De invulling van de runs, stemmen we goed af met het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer. Dit doen we tenslotte met z’n allen en daar ben ik supertrots op.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek gisteren 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.