Topacts openen en sluiten zaterdagavond Zomerspektakel

Sinds dit jaar is Queen weer helemaal terug van weggeweest, dankzij de film ‘Bohemian Rhapsody’. “Dan is het voor ons een kleine stap om de Tributeband ‘Queen Forever’ te strikken om onze zaterdagavond te openen”, zegt Arvid Hendriks. “Wij zijn echt superenthousiast over deze band.”

Na de optredens van Xander & Friends sluiten DJ Jean & Maron Hill deze avond af met gave dancenummers. DJ Jean is bekend van nummers als The Launch en Party in the House.

Queen Forever
De tributeband 'Queen Forever' is sinds 2016 bekend, vanwege de shows die zij neerzette tijdens hun Nederlandse theatertour ‘I want to break free’. Zij laten een fantastische interpretatie op het podium zien van de legendarische Britse rockformatie 'Queen'. De band speelt 100% live al je favoriete Queen songs. Doordat de bandleden ook gekleed gaan als de Queen bandleden ervaar je het alsof de echte Queen op het podium speelt. Timothy Drake zet een heel geloofwaardige Freddie Mercury neer. Al met al is 'Queen Forever' een band die je moet zien, horen en ervaren.

DJ Jean & Maron Hill
Als je het hebt over de grondleggers van de Nederlandse housescene, dan is hij vaak de eerste die genoemd wordt: DJ Jean. Nog altijd weet hij wekelijks vele clubs en discotheken volledig op de kop te zetten, samen met zijn vaste MC Maron Hill. Jean is wekelijks te horen in zijn eigen radioshow DJ Jean@Work op Veronica. Jean heeft vele awards gewonnen, zoals de Sena Award, als meest gedraaide artiest op de Nederlandse radio in een periode van 10 jaar, en verschillende awards voor ‘Beste DJ’. Daar bovenop ontving hij de prestigieuze SLAM FM Ouvre Award. Niet voor niets is hij de meest geboekte DJ ooit in Nederland! Maron Hill heeft als enige doel zijn publiek in extase te brengen! De filosofie van Maron Hill is dat de mensen uitgaan om hun dagelijkse sleur te vergeten en plezier te maken. Maron draait wat het publiek wil horen. DJ Jean & Maron Hill zijn dan ook de perfecte afsluiter voor de zaterdagavond van het Zomerspektakel.

Meer weten over Zomerspektakel?
Wil je informatie over wat het Zomerspektakel en de Obstacle Run? Houd dan regelmatig de websites www.zomerspektakelaanhetmeer.nl, www.obstaclerunalphen.nl en de sociale media in de gaten. Facebook: www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer en www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run. Voor twitter is dat twitter.com/Zoomerspektakel en voor Instagram.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.