Nieuws

« Vorige - Volgende »

TOOST Festival deze zomer twee keer in Alphen!

2 mei 2019 - 13:53  •  reacties

TOOST Festival deze zomer twee keer in Alphen!

Alphen aan den Rijn - Met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid maakt de organisatie er een gezellig festival van. Het terrein is vrijdag van 16:00 tot 23:00 uur geopend, zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur, zondag van 13:00 tot 21:00 uur en de toegang is gratis!

TOOST FOODTRUCKFESTIVAL
TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens vrijdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat volgt een driedaags programma met 14 foodtrucks die je doen watertanden. Naast een ruim aanbod aan wijnen en speciaalbieren vermaak je je op TOOST ook met een volle muziek line-up op het rollende podium, de kids-corner met het hele weekend door creatieve workshops en een zweefmolen.

HET ROLLENDE PODIUM
Het hele weekend door is er muziek op het rollende podium van TOOST. Zo reist onder andere Joost Wander en het aanstekelijke El Colectivo Camacho met ons mee. Net zoals de disco- en guilty pleasure hero’s van De Platenbakker, en favoriet van vorig jaar DJ Yuppe Fish met zijn vinylplatencollectie.

Datum: vr 17 t/m zo 19 mei 2019 + vr 20 t/m zo 22 september 2019

Plaats: Europapark, Alphen aan den Rijn

Prijs: gratis

www.toostfoodtruckfestival.nl | Facebook-event Mei | Facebook-event September 

Fotograaf: Toost