TOOST Festival deze zomer twee keer in Alphen!

Het lekkerste reizende festival van het jaar keert deze zomer twee keer terug in Alphen aan den Rijn! In het weekend van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei en het weekend van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september, strijkt de TOOST karavaan neer in het Europapark.

Met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid maakt de organisatie er een gezellig festival van. Het terrein is vrijdag van 16:00 tot 23:00 uur geopend, zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur, zondag van 13:00 tot 21:00 uur en de toegang is gratis!

TOOST FOODTRUCKFESTIVAL
TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens vrijdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat volgt een driedaags programma met 14 foodtrucks die je doen watertanden. Naast een ruim aanbod aan wijnen en speciaalbieren vermaak je je op TOOST ook met een volle muziek line-up op het rollende podium, de kids-corner met het hele weekend door creatieve workshops en een zweefmolen.

HET ROLLENDE PODIUM
Het hele weekend door is er muziek op het rollende podium van TOOST. Zo reist onder andere Joost Wander en het aanstekelijke El Colectivo Camacho met ons mee. Net zoals de disco- en guilty pleasure hero’s van De Platenbakker, en favoriet van vorig jaar DJ Yuppe Fish met zijn vinylplatencollectie.

Datum: vr 17 t/m zo 19 mei 2019 + vr 20 t/m zo 22 september 2019

Plaats: Europapark, Alphen aan den Rijn

Prijs: gratis

www.toostfoodtruckfestival.nl | Facebook-event Mei | Facebook-event September 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!