Achtstegroepers uit hun dak bij MAX Partynights

Op vrijdag 11 mei was het weer tijd voor het jaarlijkse Groep 8 Event bij MAX in Alphen aan den Rijn. Op deze avond opende de uitgaansgelegenheid haar deuren speciaal voor alle leerlingen uit groep 8.

Ruim 200 achtstegroepers vonden 11 mei de weg naar MAX, voor velen van hen was dit de eerste keer ‘echt’ uitgaan. "Het is voor de achtstegroepers een mooie gelegenheid om alvast kennis te maken met MAX", aldus Jeroen de Nie van MAX. "Volgend jaar kunnen ze naar onze reguliere clubnights komen, dus het is mooi dat ze nu alvast hebben kunnen zien hoe de feesten er aan toe gaan."

De bezoekers van het Groep 8 Event werden ook al enthousiast gemaakt voor het laatste MAX feest van het seizoen, de traditionele Schuimparty. Deze afsluiter van het seizoen, dit jaar op 22 juni 2019, is altijd druk bezocht. Tickets voor dit evenement zijn al te koop via Alphens.nl en bij Haasbeek Herenhof.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 10:53

Nieuwe voorzitter neemt het roer over bij Scouting Alphen

Op 28 maart heeft Dick Raaphorst, na meer dan 22 jaar voorzitterschap, het leiderschap van Scouting Alphen overgedragen aan Vincent Peters. Voor Vincent, een bekend gezicht op de vereniging, voelt deze nieuwe rol als een thuiskomst: "Ik ben zelf als welp op deze vereniging begonnen."

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.