Geweldig gratis kidsprogramma bij Zomerspektakel

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni kunnen kids van alle leeftijden zich de hele dag gratis vermaken tijdens het Zomerspektakel aan het Meer. Die dagen zijn er onder meer optredens van Dora en Diego, Mylene en Rosanne. Vlogster Nina Schotpoort komt opnieuw net als de E-Sports Game Arena.

Stanley de Looze: “Het programma op die dagen is enorm gevarieerd, van fantastische optredens tot de Obstacle Run. De entree is gratis met uitzondering van de hoge zweefmolen en de Obstacle Run.”

Alle dagen pret
Voor kinderen is er veel te doen op zaterdag en zondag. Zo kan je knutselen bij de tent van Junis, zijn er op zaterdag springkussens, stormbanen en een megaslide. Het hele weekend kan je in de zweefmolen en zijn er graffitiworkshops van Joost Zwanenburg. Daarbij is er een sweeper waarbij je over kunststof balken moet springen en een Mario Kart toernooi door E-Sports Game Arena. Op zondag zijn er ook springkussens voor de jongere kids en is er ook een workshop Capoeira. De openingstijden op die dagen zijn vanaf 11.00 tot 17.00 uur.

Kleurplaat
In aanloop naar het Zomerspektakel kunnen de kids zich alvast voorbereiden op dit fantastische evenement door bij de deelnemers aan het Zomerspektakel een kleurplaat op te halen en deze alvast in te kleuren. Restaurants en winkels die meedoen zijn Loek van Vliet, Sapori da Stefano, De Dyck, Fizzi, Smooth Coffee, Sebastiaan IJs, Alfreds, Eight en Broodjes Direct. Stanley: “De kids die de kleurplaten inleveren tijdens het evenement, ontvangen een heerlijke suikerspin en maken kans op een mooie prijs.”

Optredens zaterdag 8 juni
De zaterdag is een aaneenschakeling van kidsshows, Meet ’n Greets en gave optredens in de avond. 's Middags staan Dora en Diego met een show op de planken en daarna is er een heuse Meet ’n Greet.Tijdens een spannende, interactieve minishow helpen Dora, Diego en Boots om een verdwaalde Zeemeermin terug naar huis te brengen. Voor de dansliefhebbers is er en interactieve discoshow, de KidsRave Discoshow met DJ Ricardo, die jullie vast nog kennen van Telekids. Ricardo is een echte DJ voor kinderen, die met veel jaren ervaring de leukste shows maakt in Nederland. Hij betrekt de kinderen bij al zijn gekkigheid en haalt kattenkwaad uit. Ook dit jaar mogen Mylene & Rosanne niet ontbreken. Deze eeneiige tweeling staat sinds hun overwinning in 2013 bij het Junior Songfestival met hun liedjes onafgebroken in de KidsTop 20. Mylène en Rosanne zijn echt podiumdieren en betrekken graag hun fans en publiek bij hun optredens. Een optreden van deze meiden is dan ook altijd een feestje.

Optredens zondag 9 juni
Op zondag starten we om 09.15 uur met de Zomerdienst aan het Meer waar onder meer Trijntje Oosterhuis optreedt en er vermaak is voor de kids. Verder zijn er die dag optredens van Fien en Teun met minishow en Meet ’n Greet. Fien en Teun geven een interactieve voorstelling met vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Natuurlijk leren ze de kinderen ook veel over dieren, eten en het leven op de boerderij. De Diedjee Diskoosjoo, is de meest swingende Diskoosjoo van heel Nederland. Diedjee draait voor oud, maar vooral voor jong de leukste kinderhits van onder meer Raak!, Ch!pz, K3, Gebroeders Ko, Kus, Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen en alle andere hits die kinderen super vinden. Dansen met Nouk is een zang- en dansshow speciaal voor de allerkleinsten waarbij plezier, zingen en lekker bewegen voorop staan. Nouk beleeft de mooiste avonturen in haar wereld maar heeft ook 2 hartsvriendinnen, Daan & Sharon, en samen vormen zij vriendinnengroep RAAK! Waar ze heel veel toffe avonturen mee beleeft. Kortom er is weer volop te beleven tijdens deze twee dagen Zomerspektakel.

Tickets vrijdagavond
Wil je alle dagen het Zomerspektakel meemaken? Dat kan want er zijn nog tickets te koop voor de vrijdagavond. Ze kosten 36 euro inclusief administratiekosten. Die avond speelt Level 42, Kraantje Pappie, Guus Meeuwis en Kris Kross Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.zomerspektakelaanhetmeer.nl/tickets.

Meer weten over Zomerspektakel?
Wil je informatie over wat het Zomerspektakel en de Obstacle Run? Houd dan regelmatig de websites www.zomerspektakelaanhetmeer.nlwww.obstaclerunalphen.nlen de sociale media in de gaten. Facebook: www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer en www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run. Voor twitter is dat twitter.com/Zoomerspektakel en voor Instagram.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:09

Meer verkeersdrukte verwacht vanwege het paasweekend

Met het paasweekend in het vooruitzicht wordt verwacht dat zowel vandaag als het komende weekend drukker zullen zijn op de wegen dan normaal. Vooral op donderdag 28 maart moeten weggebruikers rekening houden met een vroege en drukke avondspits.

Natuur, recreatie en reizen vandaag 10:54

Wethouder Gert-Jan Schotanus en Kinderboerderij Zegersloot planten eerste voedselbomen

Op maandag 1 april worden, tijdens het paasfestijn, de 1e bomen geplant voor het te realiseren voedselpark bij kinderboerderij Zegersloot. Deze eerste bomen, genaamd berken, zijn niet bedoeld als voedsel voor mensen, maar juist als leefgebied voor de weidehommel. Samen met andere iconische soorten zoals de merel, huismus en egel, zal de weidehommel profiteren van een nieuw aangelegde habitat. 

Advertorial Muziek/Concert vandaag 09:36

Duik in het muzikale leven van Fernando Lameirinhas

Fernando Lameirinhas, een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, komt terug met een gloednieuw concert: Koffer! De altijd nog jeugdige maestro pakt tijdens de voorstelling zijn koffer uit en neemt je mee in zijn muzikale leven.

Advertorial Horeca gisteren 17:24

Kamer van Admiraal: een geslaagde opening in de nieuwe zaak!

Vorige week was het een avond om te onthouden in Alphen aan den Rijn, toen de Kamer van Admiraal haar deuren opende voor het publiek. Met een top sfeer en een overvloed aan activiteiten, markeerde de opening een nieuwe mijlpaal in de lokale uitgaansscene.

Politiek plein gisteren 16:42

Krachtenbundeling tussen Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen

In een tijd van toenemende versnippering en politieke zelfgerichtheid slaan Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen (LBA) verrassend de handen ineen. Ze starten met samenwerken en hebben zelfs plannen om later dit jaar te fuseren tot één krachtige lokale partij.