Advertorial Evenementen

Castellum sluit seizoen af met verrassingsfeest

Nog één keer kunnen de allerkleinsten zaterdag aanstaande plaatsnemen op de blauwe theaterstoelen van Castellum.

Vanaf volgend seizoen kunnen ze vanuit comfortabele rode pluche stoelen genieten van een grandioos jeugdaanbod waarin vele jeugdhelden hun opwachting maken. Zo komen Woezel & Pip, de bewoners van Sesamstraat en Sita in de musical Doornroosje langs. Maar zaterdag komt eerst Peppa Pig een feestje vieren. Voor alle voorstellingen zijn nog kaarten te reserveren via www.theatercastellum.nl.

Groot feest
Na het succesvolle De Grote Plons zijn het liefste varkentje en haar vriendjes te bewonderen in een verrassende nieuwe familiemusical. Het is groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een bijzondere dag. Mama Big en Papa Big hebben een grote verrassing. Enig idee wat? Na afloop foto’s en knuffels in de foyer.  


Meer nieuws

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.