Paascupcake wedstrijd

Vorig jaar maakte de Aarhof natuurlijk rond de Pasen de inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken blij met de realisatie van het grootste paasbrood van Nederland. In samenwerking met bakkerij Visser werd ruim 80 meter heerlijk paasbrood voor de bezoekers gerealiseerd. Dit jaar pakt winkelcentrum de Aarhof ook weer speciaal uit rond de Pasen. Volgens Jeanette Philippo wordt de grote Paascupcake wedstrijd in het centrum weer een mooie wedstrijd en uitdaging voor inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken.Paascupcake wedstrijd in 3 categorieën Bij Brasserie 1918 is een leuk deelname formulier op te halen om in de 3 categorieën van deze wedstrijd mee te kunnen doen. Kinderen tot 12 jaar, jeugd tot 17 jaar en volwassenen. “De cupcakerage is zeker nog niet over” aldus bestuurslid Jeanette Philippo . Bij de winkels van Jamin en Woerdman maar ook bij de Hema in ons winkelcentrum worden echt dagelijks allerlei leuke artikelen gekocht om de mooiste cupcakes te maken. Op verjaardagspartijtjes maar ook in verschillende clubs worden echt hele mooie producten gerealiseerd. De versieringen van cupcakes zijn ware kunstwerkjes! Het thema Pasen moet natuurlijk wel een leuke en belangrijke rol spelen in deze wedstrijd. De speciale jury zal hier echt op letten! Voor de volwassen deelnemers is zelfs een TV als hoofdprijs te winnen….”We dagen iedereen uit om vanaf donderdag 5 april de cupcakes in te komen leveren bij Brasserie 1918. De prijsuitreiking van deze originele wedstrijd is zaterdag 14 april!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 12:32

Gemeenteraadsvergadering donderdag 25 april

De Alphense gemeenteraad vergadert een keer in de maand. De meeste onderwerpen staan als hamerstuk op de agenda en worden niet besproken, omdat dit eerder tijdens een raadscommissievergadering is gebeurd en de politieke partijen het in grote meerderheid eens zijn. Hieronder een lijst met op donderdag 25 april genomen besluiten.

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.