Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal aanwezig is? Bekijk hier een korte vooruitblik.

Opening Rijnhavenbrug
Wie: Kees van Velzen
Waar: Rijnhaven
Wanneer: 22 december | 09.00 uur

Wethouder Van Velzen opent officieel de gerenoveerde Rijnhavenbrug. De lage doorvaart van de brug en de beperkte brugbediening was mede oorzaak van het beperkte gebruik van de Rijnhaven. De nieuwe brug maakt het mogelijk dat er meer recreatie in de haven komt. Begin volgend jaar wordt in de Rijnhaven een recreatiehaven aangelegd. 

Ondertekening dienstverleningsovereenkomst
Wie: Ed de Leest
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 22 december | 13.30 uur

Tijdens deze bijeenkomst worden de dienstverleningsovereenkomsten voor uitvoering van de participatiewet en aanverwante dienstverlening tussen gemeente Alphen aan den Rijn en de partnergemeenten Kaag en Braassem en Nieuwkoop door de wethouders Paul Platen (Nieuwkoop), Floris Schoonderwoerd (K&B) en Ed de Leest ondertekend.

Uitreiken AKG-keurmerk
Wie: Kees van Velzen
Waar: Korenmolen De Eendracht, Gouwsluisseweg 46, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 27 december | 19.00 uur

Wethouder Van Velzen reikt het Ambachtelijk Korenmolenaars Gilde (AKG) keurmerk uit aan het molenbestuur van Korenmolen De Eendracht. Bij het AKG zijn ruim 40 korenmolens aangesloten, die kwaliteitsmeel voor menselijke consumptie produceren. Het AKG heeft als doel het ambacht van korenmolenaar in stand te houden en het bevorderen van gezonde voeding. Van alle molens die bij het AKG zijn aangesloten wordt het gemalen meel jaarlijks gecontroleerd op samenstelling en kwaliteit. De uitreiking aan De Eendrecht gebeurt tijdens het midwintermalen, een evenement waarbij ’s avonds meel wordt gemalen voor oliebollen. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.