Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

16 mei 2018 - 09:21  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Benoeming ErfgoedcommissieWie: Leo Maat Waar: Vergaderkamer III, Gemeentehuis Alphen aan den RijnWanneer: 16 mei | 14.00 uur

Wethouder Maat (her)benoemt de leden van de nieuwe Erfgoedcommissie. In mei 2017 is een onafhankelijke Erfgoedcommissie ingesteld. De voorzitter en leden zijn destijds benoemd voor de lopende raadsperiode, dus tot maart 2018. Daarom is het nodig hen nu te herbenoemen. Vanwege een uitbreiding van het takenpakket van de Erfgoedcommissie is er bovendien voor gekozen de commissie aan te vullen met twee nieuwe leden met deskundigheid op de gebieden immaterieel erfgoed, erfgoededucatie, -beleving en –toerisme.

Uitblinkersverkiezing mboRijnland
Wie: Han de Jager
Waar: Castellum Theater
Wanneer: 16 mei | 19.30 uur

Wethouder de Jager reikt de prijzen uit bij de uitblinkersverkiezing van mboRijnland. Vijf studenten, vijf leerbedrijven en drie docenten hebben een bijzondere prestatie geleverd en maken kans op de titel Uitblinker 2018. De Studentenuitblinker 2018 vertegenwoordigt mboRijnland bij het landelijke Ambassadeursgala van de MBO Raad. De Uitblinkersverkiezing is onderdeel van ‘Dit is mbo’ en wordt georganiseerd door de MBO Raad en SBB. 

Avond over Centrum en Digitalisering
Wie: Gerard van As
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 16 mei | 20.00 uur

Wethouder Van As opent de avond over Centrum en Digitalisering voor winkeliers, eigenaren, horeca en marketing/communicatiebureaus in het centrum. Tijdens deze bijeenkomst wordt gebrainstormd over hoe het centrum meer gedigitaliseerd kan worden. 

Kennisontbijt Woningmarkt
Wie: Gerard van As
Waar: Rabobank Groene Hart Noord
Wanneer: 17 mei | 7.30 uur

Wethouder Van As is aanwezig bij het kennisontbijt over de woningmarkt van de Rabobank. Tijdens de bijeenkomst wordt verteld over de ontwikkelingen op de woningmarkt door Nic Vrieselaar, econoom van de Rabobank. 

Aftrap Luilakvoetbaltoernooi
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Voetbalvereniging Floreant, Boskoop
Wanneer: 19 mei | 03.00 uur

Wethouder Schotanus opent het Luilakvoetbaltoernooi. Bedoeling van Luilak is om vroeg in de ochtend te beginnen met voetballen en de ‘uitslapers’ wakker te maken. Dit jaar wordt het 63e toernooi georganiseerd. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn