Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

7 november 2018 - 09:18  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Sub regionale bijeenkomst Rijn- en Veenstreek Holland RijnlandWie: Leo Maat Waar: Flora Party & Events Centrum, BoskoopWanneer: 6 november 2018 | 19.30 uur

Wethouder Maat opent de sub regionale bijeenkomst Rijn- en Veenstreek van Holland Rijnland, over energie en ruimte. Vanuit het Energieakkoord Holland Rijnland wordt met achttien partijen gewerkt aan de regionale energietransitie. De ambitie is om in 2050 een energieneutrale regio te zijn en daarmee bij te dragen aan nationale en internationale klimaat- en energiedoelstellingen. 

Bezoek aan brandweerkazerne Aarlanderveen
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Stationsweg 4A, Aarlanderveen
Wanneer: 6 november 2018 | 20.15 uur

Burgemeester Spies bezoekt de brandweerlieden van de kazerne in Aarlanderveen. Tijdens deze avond houdt het brandweerkorps een oefening.

Ontbijtsessie inkoopbeleid
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Raadzaal gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 8 november 2018 | 08.00 uur

Wethouder Schotanus opent de ontbijtsessie over het inkoopbeleid voor lokale ondernemers. Doel van deze sessie is de samenwerking tussen ondernemers en de gemeente te verbeteren. Ook krijgen de ondernemers een workshop over het online inkoopplatform dat de gemeente gebruikt voor aanbestedingen. 

Nationaal Schoolontbijt
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Gemeentehuis, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 8 november 2018 | 08.30 uur

Burgemeester Spies ontbijt samen met leerlingen van groep vier van de Rehobothschool uit Boskoop tijdens de week van het Nationale Schoolontbijt. Kinderen leren tijdens deze week dat het van belang is om de dag te starten met een goed ontbijt. 

Dag van de Mantelzorger
Wie: Han de Jager
Waar: Flora Party & Events Centrum, Boskoop
Wanneer: 10 november 2018 | 12.00 uur

Wethouder De Jager opent de Dag van de Mantelzorger en gaat in gesprek met mantelzorgers. Tijdens de Dag van de Mantelzorger organiseert Tom in de Buurt in Boskoop en in Alphen aan den Rijn twee activiteiten om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten. 

Opening winkelcentrum Herenhof en 30-jarig bestaan
Wie: Gerard van As
Waar: Winkelcentrum Herenhof, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 10 november 2018 | 12.00 uur

Wethouder Van As is aanwezig bij de opening van het vernieuwde winkelcentrum De Herenhof en presenteert daarnaast het nieuwe logo. Ook bestaat het winkelcentrum dit jaar 30 jaar. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn
Mediamarkt