Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Informatieavond Zon op Alphen
Wie: Leo Maat
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 29 januari 2019 | 20.00 uur

Wethouder Maat is aanwezig bij de informatieavond Zon op Alphen. Tijdens deze avond worden inwoners geïnformeerd over de bouw van de zonneparken GC Zeegersloot en Rijnvicus. Op het dak van de driving range van de golfclub en op het dak van Rijnvicus aan de Distributieweg in Alphen komen zo’n 2.000 zonnepanelen. Hier kunnen inwoners van Alphen, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk hun eigen duurzame energie opwekken.

VOA bijeenkomst
Wie: Han de Jager 
Waar: Parkvilla, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 31 januari 2019 | 16.00 uur

Wethouder De Jager is aanwezig bij de VOA bijeenkomst met het thema Slim werkgeven. Tijdens de bijeenkomst wordt gesproken over succesvol ondernemen in een krappe arbeidsmarkt: hoe komt men nu en in de toekomst aan goed personeel.

Bezoek aan Benthuizen
Wie: Gert-Jan Schotanus 
Waar: De Tas, Benthuizen
Wanneer: 1 februari 2019 | 14.00 uur

Wethouder Schotanus brengt een bezoek aan Benthuizen. Tijdens het bezoek wordt samen met het Dorpsoverleg Benthuizen aandacht besteed aan onder andere de Bentwoudlaan en de School met de Bijbel.

GROEN-Direkt Voorjaarsbeurs
Wie: Kees van Velzen
Waar: ITO-terrein, Noorwegenlaan 37, Hazerswoude-Dorp
Wanneer: 6 februari 2019

Wethouder Van Velzen is aanwezig tijdens de voorjaarsbeurs van GROEN-Direkt. Op 5 en 6 februari begint bij GROEN-Direkt het tuinseizoen 2019 met de Voorjaarsbeurs. De internationale tuinplanten vakbeurs waar men inkopen kan doen voor het voorjaarsassortiment en daarnaast een ontmoetingsplek voor (inter)nationale tuincentra, exporteurs en groothandels. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.