Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kom naar de thema-avonden sportvisie van gemeente Alphen aan den Rijn

6 maart 2019 - 08:46  •  AllesinAlphen.nl  •  reacties

Kom naar de thema-avonden sportvisie van gemeente Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn - Tijdens deze avonden is de gemeente zeer benieuwd welke ideeën en kansen jij ziet op onderstaande thema’s. Graag hier aanmelden als je wilt komen. Kun je niet alle avonden? Dan mag je voor een andere avond een vervanging sturen.

Let op! De eerste avond is op 11 maart (en niet op 4 maart, zoals eerder wel was gecommuniceerd).

Inclusief sporten en bewegen 11 maart van 19:30 tot 21:00 uur bij Floreant Boskoop
Welke drempels moeten er worden wegenomen zodat iedere inwoner kan sporten en bewegen ongeacht leeftijd, fysieke of mentale gezondheid, etnische achtergrond, seksuele geaardheid of sociale positie?

Duurzame sportinfrastructuur 18 maart van 19:30 tot 21:00 uur bij AAV36 Alphen aan den Rijn
Hoe zetten we samen in op goed werkende en duurzame sportvelden, zwembaden, sporthallen en clubhuizen maar ook parken en de trapveldjes in de wijk?

Vitale sportaanbieders en positieve sportcultuur 25 maart van 19:30 tot 21:00 uur bij VV Zwammerdam
Hoe gaan we er samen voor zorgen dat sportaanbieders financieel en organisatorische op orde zijn, inzetten op professionalisering, het maatschappelijk ondernemerschap vergroten en aansluiten bij de behoefte van de hedendaagse sporter. En wat gaan we samen doen voor een positieve sportcultuur waar welzijn boven winnen gaat?

Vaardig in bewegen 1 april van 19:30 tot 21:00 uur in AquaRijn Alphen aan den Rijn
Hoe krijgen we samen kinderen weer aan het koprollen? En hoe gaan we investeren in kwaliteit zoals (bij)scholing voor trainers en coaches, het faciliteren van cursussen en bijscholing voor vrijwilligers en het versterken van bewegingsonderwijs?

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn
Mediamarkt