Brasserie Buuren

Geniet van een klassieke avond uit met luxe gerechten bij Buuren Fine Dining

Van 15 tot en met 25 mei is het eindelijk weer zover: de Alphens Restaurantweek! Deze elf dagen zijn natuurlijk niks zonder gezellige restaurants en heerlijk eten. Buuren Fine Dining heeft een speciaal meergangen keuzediner samengesteld. Proef en ervaar het zelf!

Bij Buuren Fine Dining heb je gegarandeerd een geslaagde avond. Niet alleen het eten is voortreffelijk, maar ook hangt er een goede sfeer. Bij binnenkomst word je al met open armen ontvangen door de gastheer, die je tot in detail alles over de gerechten kan vertellen. En dan kun je ook nog eens genieten van een heerlijk driegangendiner voor maar € 34,95 per persoon.

Klassiek dineren

Bij Buuren Fine Dining begin je de avond met en voorgerecht. Ben jij gek van een klassiek voorgerecht maar dan met een twist? Ga dan voor de carpaccio met savora mosterd, uitgebakken buikspek, Buuren dressing en truffelkaas. Liever iets warms? Ga dan voor de soep. Deze wisselt dagelijks. Is dat niet verrukkelijk?

Nu je smaakpapillen zijn opgewarmd komen we aan bij het hoofdgerecht. Je kunt kiezen tussen drie opties. Zo kun je gaan voor de vis van de dag of vlees van de dag. Ook kun je voor een kleine meerprijs de bavette van het simmenthaler rund met friet, prei à la crème en rode wijnsaus bestellen.

Let op: je kunt de gerechten nog lekkerder maken door er extra’s voor een kleine meerprijs bij te bestellen. Zo hebben ze brood van zonneveld met knoflookmayonaise of friet met Belgische mayonaise. Daarmee maak je de avond helemaal af!

Hopelijk heb je nog plek voor een nagerecht, want deze toetjes wil je niet missen! Zo staat er mango-basilicum parfait met krokant van fil, basilicum en spicy mango confituur op het menu. Wil je toch liever iets traditioneler? Ga dan voor de warme appeltaart met kaneelijs en slagroom. Daar kun je geen nee tegen zeggen, toch?

Ja ik wil reserveren >

Over de Alphens Restaurantweek

Van 15 tot en met 25 mei kun jij weer smullen van een meergangen keuzemenu bij één van de 16 deelnemende restaurants. Dineer jij bij je favoriete restaurant? Of kom je uit je comfortzone en ga je dineren bij een voor jou nieuw restaurant? Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek!


Meer nieuws

Werken vandaag 14:16

Vacatureoverzicht week 17: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Verkeer en vervoer vandaag 11:55

Afsluiting kruising Pieter Doelmanstraat voor werkzaamheden

De gemeente kondigt aan dat de kruising Pieter Doelmanstraat, in samenwerking met aannemer Dura Vermeer, vanaf 29 april tot en met 3 mei tijdelijk afgesloten zal worden voor gemotoriseerd verkeer. Deze afsluiting is nodig vanwege de noodzakelijke werkzaamheden voor het aanbrengen van een pompput en het vernieuwen van de riolering.

Advertorial Evenement vandaag 09:24

Terugkeer van Culinair Alphen? Mysterieuze posts zet geruchtenmolen in gang

Een verrassende post van Culinair Alphen, het geliefde culinaire evenement dat sinds 2017 niet meer is georganiseerd, heeft de aandacht van Alphenaren getrokken. Verschillende mysterieuze socialemediaposts verschenen op het officiële Culinair Alphen-account, slechts bestaande uit puntjes en een cryptische boodschap:

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.