Josh Walet
Advertorial Horeca

Halloween bij McDonald’s Alphen Drive: griezelig spektakel op zaterdag 28 oktober

Ook dit jaar keert het angstaanjagende Halloween McDrive-evenement terug bij McDonald’s Alphen Drive aan de Gouwelandenlaan. Op zaterdag 28 oktober, van 21:00 tot 24:00 uur, verandert de McDrive aan de N11 in een huiveringwekkend schouwspel.

"De voorgaande edities werden als een enorm succes ervaren door onze gasten en dit jaar belooft het opnieuw een onvergetelijk spektakel te worden", vertelt Restaurant Manager Dennis. In samenwerking met Wout Events uit Alphen aan den Rijn wordt de McDrive omgetoverd met special effects en angstaanjagende personages zullen in en rondom het restaurant rondspoken om onze gasten de stuipen op het lijf te jagen.

“Ieder jaar zet het hele team zich in om het evenement succesvol te maken. En dat is niet niks, want elk jaar wordt de Halloween McDrive groter, beter en drukker. Iedereen die meedoet en meespeelt zijn medewerkers van onze organisatie. Het is leuk om collega’s een andere rol aan te zien nemen op het moment dat ze verkleed / geschminkt zijn. Het is iets waar velen al het hele jaar naar toeleven!” aldus Dennis.

Verkeer

Rondom de McDrive zullen verkeersregelaars rondlopen om het verkeer in goede banen te leiden en opstoppingen te voorkomen. Liefhebbers van de Halloween McDrive kunnen tot 22:30 uur in de rij aansluiten en gasten die liever in alle rust bestellen, kunnen doorrijden om binnen in het restaurant hun bestelling te plaatsen. Het restaurant blijft geopend voor gasten die willen genieten van McDonald's zonder de Halloween-atmosfeer. Bovendien zullen de verkeersregelaars toezicht houden op het autorijgedrag en de sluitingstijd van de Halloween McDrive.

Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je aan de beurt bent. Ook is de Halloween McDrive afhankelijk van de weersomstandigheden. Volg het Instagramaccount van McDonald's voor alle updates. Het leeftijdsadvies is 16+. Wil je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten bij de Halloween McDrive? Bekijk dan de onderstaande video!


Meer nieuws

Advertorial Muziek vandaag 16:32

Berget Lewis treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Met haar krachtige en betoverende stem, bekend als de "Queen of Soul", zal Berget Lewis optreden op het Sama Sama Maluku Festival op 7 juli 2024. Dit grootste Molukse festival in Nederland vindt plaats op het festivalterrein aan de Zegerplas in Alphen.

Kinderen vandaag 14:36

Inschrijving Huttenbouw opent op woensdag 1 mei!

Ahoy, piraten! Het belooft weer een groot feest te worden, want de 51e editie van de Huttenbouw staat voor de deur, en dit jaar kunnen jullie op avontuur als echte piraten! Dit jaar vindt het evenement plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen zich vanaf woensdag 1 mei aanmelden.

Maatschappelijk vandaag 10:02

Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn ondersteunt Voedselbank

De Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn heeft onlangs de handen ineengeslagen met de plaatselijke voedselbank, in een poging om niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal impact te maken. Tijdens hun recente paasactie heeft de actiegroep niet alleen fondsen verzameld voor hun buitenlandse projecten, maar ook geld ingezameld ten behoeve van de voedselbank. Op deze manier hoopt de groep een helpende hand te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben, hier in ons eigen dorp.