N231 Alphen-Nieuwkoop afgesloten

De N231 tussen Alphen en Nieuwkoop is dit weekend in beide richtingen afgesloten. De provincie Zuid-Holland vervangt het kruispunt in Aarlanderveen voor een nieuwe oversteek.

Daardoor gaat de weg vrijdag 16 september om 20.00 uur dicht en wordt maandag 19 september om 06.00 uur weer heropend. Datzelfde geldt voor donderdag (20.00 uur) op vrijdag (06.00 uur).

De oversteek Dorpsstraat, die de ene kant van Aarlanderveen verbindt met de andere zijde van het dorp, blijft voor het grootste deel van de tijd wel begaanbaar. Weggebruikers die vanuit Alphen naar Nieuwkoop moeten of visa versa, kunnen het beste omrijden via de Oostkanaalweg (Ter Aar) om vervolgens de Kerkweg, Zevenhovenseweg en Nieuwveenseweg af te rijden naar Nieuwkoop.

Het bestemmingsverkeer voor Aarlanderveen mag via de Achtermiddenweg wél de Nieuwkoopseweg (N231) op. Aarlanderveen krijgt een nieuw kruispunt zodat de maximum snelheid voor de passage teruggebracht wordt tot vijftig kilometer per uur. Momenteel ligt het maximum ook al op 'vijftig', maar veel automobilisten lappen die regel aan hun laars.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.