N207 voor een deel drie weekenden afgesloten

De provincie is bezig met groot onderhoud aan de N207. Voor deze werkzaamheden moet de N207 drie weekenden voor een deel worden afgesloten.

Tijdens de drie weekendwerkzaamheden in het weekend van 3 mei, 10 mei en 28 juni is de rotonde bij Alphen aan den Rijn kruisend met de N231 afgesloten voor doorgaand verkeer. Alle huizen en bedrijven langs de parallelweg van de N207 blijven wel bereikbaar vanaf de rotonde bij de Zegerbrug. 

Omleidingen
Weggebruikers worden omgeleid. Het verkeer vanuit Boskoop volgt een omleiding via de Oranje Nassausingel richting de Zegerbaan. Het verkeer vanuit Leimuiden richting Boskoop gaat via de Eisenhowerlaan, de Burgermeester Bruins Slotsingel, de President Kennedylaan en de Oranje Nassausingel. Het verkeer vanuit Papenveer volgt een omleiding via de N462 en de N231 en andersom. Nood- en hulpdiensten worden wel ten allen tijde doorgelaten. Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer om te leiden.

Fietsers
Ook fietsers worden omgeleid. Fietsers richting Boskoop en andersom worden omgeleid via de Westkanaalweg aan de andere kant van het water. Fietsers vanaf Ter Aar richting Aarlanderveen en andersom kunnen het werkgebied oversteken.

Werkzaamheden
De werkzaamheden worden gedaan in verband met het opnieuw inrichtingen van de rotonde op de N207 die kruist met de N231. Ter hoogte van de rotonde wordt een extra rijbaan gerealiseerd. De doorsteek bij de Zegerbrug naar de N460 wordt bij de werkzaamheden verwijderd. Deze weg verbindt nu de N207 met de N460 richting Ter Aar. Ook wordt het asfalt op de N207 vernieuwd, de openbare verlichting vervangen en krijgt de berm een opknapbeurt tussen de Eisenhouwerlaan en Oranje Nassaubrug.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving gisteren 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.