Patrycja Farfan
Advertorial Horeca

Is Morus onthult betoverend koffieverhaal met een unieke commercial!

Restaurant Is Morus staat bekend om haar verrukkelijke pizza's. Maar er schuilt meer achter deze culinaire schatkist dan alleen de smaakvolle Italiaanse gerechten. Is Morus heeft namelijk ook eigen heerlijke koffie. Een verhaal dat begint in een klein dorpje doordrenkt van de geur van vers gebrande koffiebonen, is te zien in een commercial.

Meer dan drie decennia geleden zette Rolando zijn liefde voor koffie om in een missie om een uniek koffiemerk te creëren: Morus Caffè. Met aandacht voor detail begon hij aan een ontdekkingsreis naar dé perfecte koffie. Het was een avontuur van proeven, mengen en verfijnen resulteerde in: Morus Caffè, een blend van karakter en subtiliteit die niet alleen een drankje, maar een ervaring werd.

Morus Caffè

De koffie van Is Morus is in Alphen al lange tijd een groot begrip. Nu, jaren later, wil zijn zoon Giuseppe heel Nederland de koffie laten proeven. "In Alphen is de koffie bekend, maar de koffie is zo lekker dat het een hoger plekje verdient. Het lijkt ons fantastisch om landelijk te laten zien en proeven hoe onze koffie is", deelt Giuseppe trots.  Om hun koffie landelijk te kunnen verkopen, heeft de familie een website opgezet. Zo kan heel Nederland de smaak van Sardinië proeven.

Giuseppe en Edmund Puinow, die elkaar kennen sinds de middelbare school, hebben samen een fantastische commercial gemaakt om het verhaal achter de koffie te delen.

Op naar Sardinië

Met een klein budget vloog het team naar Sardinië, waar de familie vandaan komt. "We wilden iets maken wat Alphen nog nooit heeft gezien," zegt Edmund. En dat is gelukt. Een commercial als dit is er in Alphen nog nooit gemaakt. “Het is geen gewone social media commercial, maar iets waar grote bedrijven lang mee bezig zijn”, aldus Edmund. “En dat hebben wij gedaan met een klein budget, tijd, veel talent en passie.”

Het filmen was niet zonder uitdagingen, maar de mannen hadden geluk aan hun zijde. Hoewel de dagen voor en na de opnames regenachtig waren, was de dag van de opnames gezegend met een strakblauwe lucht en zon. En, hoewel alles vooraf goed was gepland, ontbrak er nog één element: een vrouwelijk hoofdrolspeler.

“We kwamen uit het vliegtuig en gingen naar een bar. Naast ons zat een vrouw die eigenlijk perfect was voor de video”, vertelt Edmund. “Toen besloten we met haar te gaan praten.” Giuseppe vult aan: “Eerst dacht ze dat we een grapje maakte, maar ze stond er meteen voor open.” In twee draaidagen is de commercial gefilmd. Inmiddels is de website live en kan de heerlijke koffie in heel Nederland worden gedronken.

Foto album

Is Morus 1 (foto: Patrycja Farfan)
Is Morus 2 (foto: Patrycja Farfan)
Is Morus 3 (foto: Patrycja Farfan)
Is Morus 4 (foto: Patrycja Farfan)
Is Morus 5 (foto: Edmund Piunow)
Is Morus 6 (foto: Patrycja Farfan)

Ben jij benieuwd Morus Caffè? Bekijk hier de website en haal Sardinië in huis!


Meer nieuws

Maatschappelijk vandaag 10:02

Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn ondersteunt Voedselbank

De Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn heeft onlangs de handen ineengeslagen met de plaatselijke voedselbank, in een poging om niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal impact te maken. Tijdens hun recente paasactie heeft de actiegroep niet alleen fondsen verzameld voor hun buitenlandse projecten, maar ook geld ingezameld ten behoeve van de voedselbank. Op deze manier hoopt de groep een helpende hand te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben, hier in ons eigen dorp.

Blog Bikkels on Bikes: Fietsend naar Vietnam gisteren 17:03

Bikkels on Bikes: Het Balatonmeer

Het Balatonmeer is het grootste meer van Hongarije. Veel Hongaren hebben hier een tweede huisje of appartement om te genieten van het water en het warme weer. Hoe is het om langs dit meer te fietsen en waarom is het zo geliefd dat gaan wij ontdekken. Het balatonmeer is zo groot, toen mijn vader vanuit Griekenland naar huis vloog met het vliegtuig op een heldere dag vertelde de piloot, als je nu uit het raam kijkt, kun je het balaton meer duidelijk zien, het grootste meer van Hongarije.

Advertorial Theater gisteren 15:45

Een spektakel vol interactie in Castellum!

Stap binnen in de wereld van Checkpoint Theater en laat je meeslepen in een ongekend spektakel dat al je zintuigen prikkelt en je hart sneller doet kloppen!