Gratis voetcheck bij Zorg en Zekerheid!

Onze voeten belasten we iedere dag. Hoeveel, dat verschilt per persoon en is afhankelijk van beroep, sport en  gezondheid. Lopen onze voeten er ook wel zo goed verzorgd en fit bij als we denken? Die vraag beantwoorden we graag tijdens onze voetcheck-actie

Gezonde voeten? Het begint bij een voetcheck
We belasten onze voeten iedere dag. Dan is een goede voetverzorging heel belangrijk. Dat zit onder andere in passend schoeisel, een goede lichaamshouding en een dagelijkse verzorging van de voeten. En er zijn momenten waarop extra zorg nodig is. Denk aan een zwangerschap. Dan verandert er veel in het lichaam en kunnen spieren, gewrichten en dikke voeten opspelen. Of bij diabetes waarbij er eerder eeltplekken en kleine wondjes kunnen ontstaan. En bij reuma zijn voeten gevoelig voor gewrichtsontstekingen en slijtage in de gewrichten en zo.

Dé gelegenheid om antwoord te krijgen op de vraag of uw voeten echt fit zijn, is de voetcheck bij Zorg en Zekerheid. Deze wordt verzorgd door pedicurepraktijk Ten Voeten Uit. De voetcheck is snel, gratis en laagdrempelig en u krijgt ook vrijblijvend advies over voetverzorging.

Nog niet eerder bij een pedicure geweest? Dan is een afspraak voor een voetcheck bij Zorg en Zekerheid dé gelegenheid. Een voetcheck duurt 15 tot 20 minuten.

Data voetcheck
- dinsdag 28 januari
- donderdag 6 februari

Een voetcheck is op afspraak
Wilt u een voetcheck? Maak dan tijdig een afspraak in onze winkel. U kunt ook via onze website aangeven dat u een voetcheck wilt, wij bellen u dan voor een afspraak: www.zorgenzekerheid.nl/voetcheck.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.