Geslaagde open huizen dag bij Koppes

De markt trekt aan en dat hebben we bij de open huizen dag gemerkt! Veel bezoekers, er werden zelfs 2 woningen verkocht voor het open huis uit en de eerste biedingen zijn al binnen. "Mede door onze ruime promotie-activiteiten, o.m. op Alphens.nl, lag ons

"We hebben een mooie portefeuille met heel aantrekkelijke woningen en bovendien hebben we vanaf begin maart meer dan 25 nieuwe woningen in verkoop gekregen. Dus voor de mensen die zin hebben om te verhuizen, hebben we echt een heel gevarieerd fraai aanbod om te bezichtigen. En we merken ook echt dat steeds meer mensen weer met veel plezier naar woningen gaan kijken, tot aankopen overgaan en de hypotheek rond kunnen krijgen." Joep Vergunst licht toe dat vanaf maart vorig jaar een duidelijk stijgende lijn in het aantal verkopen te zien is bij Koppes Makelaardij. Het tweede half jaar van 2013 zette dat heel goed door met uitschieters in oktober en november en ook 2014 is hartstikke goed begonnen. "Dat vinden wij fijn, maar vooral is dit goed voor onze opdrachtgevers! Voor een aantal van onze opdrachtgevers verkochten we binnen 1 tot 3 weken hun woning aan een klant uit ons bestand."
 
Ook in de nieuwbouw is er veel nieuw aanbod: volgende week 12 april start Koppes o.m. met de verkoop van 14 eengezinswoningen in Kerk en Zanen, deelgebied KLOP in Alphen aan den Rijn in de prijsklasse vanaf € 249.500,= v.o.n. en met de verkoop van 10 geschakelde semi-bungalows in het centrum in een heel aantrekkelijke prijsklasse van € 195.000,= tot € 199.000,= v.o.n. Bovendien vertelt Mirjam van der Ziel van Koppes Makelaardij dat zij in mei zullen starten met de verkoop van 22 eengezinswoningen in de 3e fase van het project De Bloesemtuin in de woonwijk Nieuwe Sloot en voor de zomervakantie staat ook de verkoop van appartementen in het monumentale gebouw aan het Burgemeester Visserpark in het centrum van Alphen aan den Rijn nog in de planning. Kortom, voor iedere doelgroep wat wils!

Bij Koppes Makelaardij bent u in van harte welkom! Het enthousiaste verkoopteam neemt graag de tijd voor uw aankoop en/of verkoop van een woning, komt langs in de woningwinkel Rijnplein aan de Julianastraat 85-87 in het centrum van Alphen aan den Rijn of aan de Da Costasingel 3 in Hazerswoude-Rijndijk.

 


Koppes Makelaardij
Woningwinkel Rijnplein
Julianastraat 85-87 
Alphen aan den Rijn  
info@koppesmakelaardij.nl
0172 - 43 45 61


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.