N207 Noord wordt verbreed met extra rijstroken

De bestemmingsplanprocedure van de N207 Noord duurt langer. Op de N207 tussen Leimuiden en Alphen aan den Rijn neemt de provincie Zuid-Holland maatregelen om de doorstroming van het verkeer te bevorderen. Een van de maatregelen is het vernieuwen en verbre

Procedures verbreding N207
De N207 wordt verbreed met busstroken. Vanaf het kruispunt van de N207 met de Kruisweg bij Woubrugge, tot Alphen aan den Rijn komen ook twee extra rijstroken. Daarnaast wordt de kruising bij Leimuiden gewijzigd voor een betere doorstroming van het verkeer.

Voor de verbreding van de N207 is het noodzakelijk om de bruggen over de Drecht en over de Leidschevaart te vernieuwen en verbreden. Voor deze maatregelen moeten de bestemmingsplannen van de gemeenten Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem worden aangepast. De gemeente Alphen aan den Rijn heeft het bestemmingsplan N207 inmiddels definitief vastgesteld.

Bron: Provincie Zuid-Holland


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen vandaag 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek vandaag 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.