Nieuws

« Vorige - Volgende »

Veel animo voor bordeel in Alphense Raadhuisstraat

1 april 2015 - 17:45  •  reacties

Veel animo voor bordeel in Alphense Raadhuisstraat

Alphen aan den Rijn -

Meerdere Alphenaren vermoedden het al langer en hierbij bevestigen we het dan ook: de komst van een bordeel in de Raadhuisstraat is een 1 april grapje! Overigens wel een heel leuk grapje in samenwerking met pandeigenaar Jan Vic Kroese, Bloemen Architecten en de gemeente Alphen aan den Rijn.

Ondanks dat de insteek van het hele verhaal een grap was, blijkt er verrassend veel animo te zijn voor een bordeel in het Alphense centrum. Zo hebben meer dan 150 personen zich aangemeld voor de nieuwsbrief van Casa271 (waaronder mannen én vrouwen) en is de website meer dan 4500 keer bezocht. Alsof dat nog niet genoeg is, is pandeigenaar Jan Vic Kroese door twee 'bekende' Alphenaren benaderd, die om onduidelijke redenen (grapje! die redenen mogen duidelijk zijn) graag anoniem willen blijven, om te investeren in een mogelijk bordeel in de Alphen aan den Rijn. 

Alphens.nl is niet eens de eerste die een dergelijke grap uithaalt.. Ons verhaal is dan ook gebaseerd op de 1 april grap van deze Alphenaar. Lees onderstaand krantenartikel uit 1982 eens! 

Klik voor een vergroting op het artikel.

Fotograaf: Josh Walet
Markt