La Gro Advocaten organiseert Scheidingspunt

La Gro Advocaten organiseert volgende week voor de tweede keer het Scheidingspunt. Het Scheidingspunt is een inloopspreekuur dat het advocatenkantoor organiseert samen met diverse andere deskundigen. Op deze avonden kan men geheel vrijblijvend en kosteloos terecht met alle vragen rondom een echtscheiding of verbreking van de relatie. De spreekuren zullen plaatsvinden op de drie kantoren van La Gro in Alphen aan den Rijn (28 april a.s.), Gouda (29 april a.s.) en Woerden (30 april a.s.). Tussen 19.30 en 21.00 uur zullen de deskundigen aanwezig zijn om alle vragen van de bezoekers te beantwoorden.

Een scheiding brengt, naast verdriet en teleurstelling, ook veel vragen met zich mee. Dit kunnen juridische vragen zijn maar ook vragen die een andere expertise betreffen, bijvoorbeeld hoe gaat de verkoop van de woning in een scheidingssituatie en wat zijn de fiscale gevolgen als je uit elkaar gaat? Normaal gesproken dient men hiervoor verschillende deskundigen te bezoeken waardoor het vaak langer duurt voordat duidelijkheid wordt verkregen. Onduidelijkheid en onzekerheid zorgen voor spanning, hetgeen onnodig vertragend of escalerend kan werken in een scheidingssituatie. 

Onder het motto ‘overzicht leidt tot inzicht’ bundelt La Gro Advocaten haar krachten met andere deskundigen en organiseert één loket waar om advies kan worden gevraagd op verschillende gebieden. Om de verschillende vragen te kunnen beantwoorden zijn tijdens het inloopspreekuur een gespecialiseerde familierechtadvocaat, een makelaar, een financieel adviseur, een accountant/fiscalist en een notaris aanwezig. La Gro Advocaten heeft tevens gecertificeerde mediators in huis zodat u ook samen met uw (ex-)partner het Scheidingspunt kunt bezoeken. Het Scheidingspunt zal plaatsvinden op 28 april a.s. in Alphen aan den Rijn, op 29 april a.s. in Gouda en op 30 april a.s. in Woerden en is geheel vrijblijvend en kosteloos. Aanmelden vooraf is niet nodig: de deur staat voor u open!

Deelnemende deskundigen
In Alphen aan den Rijn zullen naast gespecialiseerde advocaten/mediators ook Deerenberg & Van Leeuwen, Kroes en Partners Notarissen en Adviseurs  en Grant Thornton adviseren over de meest uiteenlopende vragen. De avond wordt georganiseerd in het kantoor van La Gro Advocaten op de Prins Bernhardlaan 35.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.