Sociale huurwoningen in Alphen aan den Rijn

WonenCentraal verhuurt ruim 8.000 huurwoningen in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen en Zwammerdam. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning in Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen of Zwammerdam moet je als woningzoekende ingeschreven staan bij WoningNet Holland Rijnland.

Benieuwd naar het aanbod van wonenCentraal? Alphens.nl zet eens in de twee weken het huidige aanbod (op het moment van plaatsen) op een rijtje.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Kinderen vandaag 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek vandaag 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!