Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gratis cadeautjes met spelen van app Alpha Rangers

28 juli 2015 - 09:08  •  reacties

Gratis cadeautjes met spelen van app Alpha Rangers

Alphen aan den Rijn -

 

Alpha Rangers
In de provincie Zuid-Holland zetten 10 gemeenten zich in om kinderen van 4-12 jaar samen met hun opvoeders meer in de natuur en natuurgebieden aan de rand en buiten de stad te laten zijn. De kinderen krijgen aan de hand van de Alpha Rangers les op school over een molenaar, schipper, turfsteker, vogelaar, boswachter en veeboer. Ook mogen alle basisschoolleerlingen een dagdeel gratis op excursie met hun school. Dan kunnen zij zelf ervaren hoe het is in bijvoorbeeld het Bentwoud, of op de boerderij of in het Zegerslootgebied, of de Nieuwkoopse plassen. Of hoe een gemaal werkt om de polder droog te houden.

Prijzen verdienen!
De Alphense kinderen tussen de 4 en 12 jaar maken deze week kans op een bellenblaas én kinderbootcamp bij 4 Sport. Wanneer de kinderen het level puzzelen van cow-girl hebben uitgespeeld, kunnen zij deze week hun prijs ophalen bij 4 Sport Training Center aan de Geerestein in Alphen aan den Rijn!

De bellenblaas kunnen de kinderen direct meenemen en aan de balie van 4 Sport kun je je inschrijven voor de kinderbootcamp.

App
Ook kunnen kinderen van 8-12 jaar thuis een app gratis downloaden om een leuk spel te spelen en buiten opdrachten uit te voeren. Gamen, lekker naar buiten en ook nog prijzen winnen! De app is gratis te downloaden via:

iTunes (iOS): itunes.apple.com/nl/app/alpha-rangers/id984497250?mt=8
PlayStore (Android): play.google.com/store/apps/details?id=com.zooma.groendoetgoed

Fotograaf: Josh Walet
4Sport Training Center.'
4Sport Training Center

Fitnessclub van het jaar in Alphen