Spinningmarathon voor de voedselbank

Op zaterdag 31 oktober a.s. wordt het een drukte van belang bij Fitness365 aan de Euromarkt 6 in Alphen aan den Rijn. Van 12.00 tot 15.00 uur organiseert F!TNESS365 een spinningmarathon, waarvan de gehele opbrengst ten gunste komt van de Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken.

Er zijn drie sessies van 1 uur, waaraan per sessie 20 deelnemers kunnen meedoen. Voor de kosten hoef je het niet te laten, deze bedragen voor leden en niet-leden € 5,-. Dus wil je even lekker sportief bezig zijn voor het goede doel, kom dan spinnen!

"We wilden graag iets doen voor een lokaal doel dat eigenlijk heel dichtbij is. Want iedereen kent tegenwoordig wel iemand in zijn of haar kennissenkring, die gebruik maakt van de voedselbank", vertelt Mounir Lagha, coördinator van deze spontane actie bij Fitness365. Mounir hoopt dat alle fietsen bezet zullen zijn, maar ook dat er veel mensen even een kijkje komen nemen. "Wij zetten ook een collectebus neer, zodat mensen die niet meedoen aan de spinningmarathon, maar gewoon even willen komen kijken, toch iets kunnen doneren voor het goede doel".

In de sportschool zelf wordt al enige tijd veel ruchtbaarheid gegeven aan deze sympathieke actie. Aan alle leden die aan de overige sportonderdelen deelnemen, wordt gevraagd of zij ook een bijdrage willen leveren en houdbare voedselproducten willen doneren (denk aan: koffie, groenteconserven, broodbeleg, etc.).

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.