Nieuws

« Vorige - Volgende »

Shezaf start volgend jaar ook met peuteropvang

16 november 2015 - 11:24  •  reacties

Shezaf start volgend jaar ook met peuteropvang

Alphen aan den Rijn -

Samen spelen
Samen spelen is leuk én belangrijk voor een peuter. De peuter leert speelgoed te delen, af en toe even te wachten, zich in te leven in en rekening te houden met andere kinderen en merkt dat het leuk is om vriendjes en vriendinnetjes te hebben. De peuteropvang is bij uitstek de plaats voor peuters om te oefenen in deze sociale vaardigheden. Samenspelen bevordert bovendien de taal- en denkontwikkeling.

Samen groeien
In de peuteropvang worden alle ontwikkelingsgebieden spelenderwijs gestimuleerd. Er wordt gewerkt met het VVE-programma Uk & Puk. Aan dit programma zijn leuke, uitdagende en leerzame activiteiten verbonden. Door de activiteiten bereiden wij de kinderen zo goed mogelijk voor op de basisschool.

Shezaf is als kinderopvang VVE-geregistreerd. Dat betekent dat wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van kinderen in hun ontwikkeling. Om goed aan te sluiten op de ontwikkelbehoefte van ieder kind wordt de ontwikkeling van de kinderen gevolgd. Het observatiesysteem geeft een globaal beeld van de ontwikkeling van een kind. Wanneer het kind bijna vier jaar wordt is er, met toestemming van de ouder, een overdracht naar de basisschool.

Voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben is er een uitgebreider aanbod, passend bij de ontwikkelbehoefte van het kind. Deze ondersteuning vindt plaats onder begeleiding van de orthopedagoog.

Alle peuters zijn welkom
Shezaf heeft een algemeen christelijke identiteit. We benaderen ieder kind als individu met unieke eigenschappen, talenten en mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat een verscheidenheid aan kinderen en ouders zich bij ons welkom voelen.

Wij vinden persoonlijk contact met de ouder belangrijk. Een goed contact tussen ouder en pedagogisch medewerker is in het belang van het welzijn van het kind.

Praktische informatie
Kosten peuteropvang
Leeftijd 2 – 4 jaar
Uurtarief € 7,00, 3,5 uur per dag

Openingstijden
In de schoolweken (40 weken) op maandag, woensdag en vrijdag van 08.30/8.45 uur – 11.45/12.00 uur. Andere dagen en middagen bij voldoende aanmeldingen.

Locaties
De Regenboog - Prinses Irenelaan 3, Alphen aan den Rijn
De Prinsenark - Prins Hendrikstraat 132, Alphen aan den Rijn

Meer informatie? Kijk dan op www.shezaf.nl

Fotograaf: Josh Walet
Shezaf Kinderopvang.'
Shezaf Kinderopvang

Opvang voor kinderen van 0 - 12 jaar in Alphen.