Nieuws

« Vorige - Volgende »

Inzamelingsactie voedselbank bij AH in de Ridderhof

17 februari 2016 - 09:12  •  SVBA  •  reacties

Inzamelingsactie voedselbank bij AH in de Ridderhof

Alphen aan den Rijn -

Beide dagen, van 9 tot 18 uur, vragen vrijwilligers van de Voedselbank bij de ingang van de supermarkt aan de klanten of zij bij het doen van hun boodschappen één of meer producten extra willen kopen en bij de uitgang willen doneren. De (assistent) filiaalmanager plaatst, direct links na de ingang, een aparte stelling met producten welke de voorkeur genieten, zodat de klanten niet te lang hoeven te zoeken om een keus te maken.

Dit soort acties, die tweewekelijks plaatsvinden, zijn essentieel voor Ons Winkeltje, zoals de voedselbank in de volksmond heet. Het aantal klanten blijft sterk stijgen, het aantal huishoudens is inmiddels gegroeid tot 245 (in totaal meer dan 600 personen). Om te zorgen dat de klanten wekelijks met een gevarieerd samengesteld pakket naar huis kunnen, vinden deze acties in alle supermarkten in de regio plaats.

Bent u toevallig dit weekend niet in de gelegenheid om wat extra boodschappen te doneren in de Ridderhof, maar wilt u toch iets geven? Overweegt u dan eens een financiële donatie op hun bankrekeningnummer NL 79 RABO 010 65 8446 4.

Wilt u de voedselbank op andere manieren steunen, dan wordt u verzocht een e-mail te sturen aan info@voedselbankalphen.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Fotograaf: Josh Walet
Theater Castellum
Albert Heijn Ridderhof.'
Albert Heijn Ridderhof

Albert Heijn gelegen in winkelcentrum de Ridderhof.