Grote schoonmaakactie in Park Zegersloot op 16 april

Voor 16 april organiseert de Vereniging Vrienden Park Zegersloot in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn een grote schoonmaakactie in Park Zegersloot. Tijdens de schoonmaak wordt het zuidelijke deel aangepakt. 

Tijdens de actie wordt al het zwerfvuil zoals blikjes, papier en andere achtergelaten troep verzameld. De gemeente faciliteert schoonmaakmateriaal en de afvoer van al het afval dat wordt opgeruimd. 

Met de schoonmaakactie wil Vereniging Vrienden Park Zegersloot zorgen voor een schone start van het seizoen. "Het park is de groene long van Alphen en bezorgt voor alle Alphenaren een gebied waar gesport, gewandeld en gerecreëerd kan worden. Met de schoonmaakactie pakken we draad weer op om met het park een schone start te maken voor het nieuwe seizoen van lente en zomer."

Vrijwilligers
Vereniging Vrienden Park Zegersloot nodigt iedereen uit om mee te helpen met de schoonmaakactie. Er wordt om 9.30 uur verzameld bij Scouting Alphen aan de Verlengde Aarkade. "Wij hopen dat veel mensen die net als wij graag in een mooi Park Zegersloot recreëren en wandelen op mee te doen aan deze actie en na afloop onder het genot van een kopje koffie of thee voor de ouderen en limonade voor de kleineren nog kunnen nagenieten van het resultaat van de actie."


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige vandaag 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek vandaag 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten vandaag 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.