Grootscheepse inzameling van Alphense voedselbank

In het weekend van 9 en 10 december houdt de voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken een omvangrijke inzamelingsactie in Alphen aan den Rijn, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn.

Het gaat daarbij om in totaal acht supermarkten: de drie Hoogvliet filialen in Boskoop, vier Hoogvliet filialen in Alphen en tenslotte bij Albert Heijn Konincks in Koudekerk.

Om acht supermarkten in één weekend te kunnen bemensen lukt natuurlijk niet vanuit het vrijwilligersbestand van de voedselbank. Zelf staan zij in Koudekerk en bij Hoogvliet in de Julianastraat, maar in alle andere supermarkten staan spontane vrijwillig(st)ers van kerken uit Boskoop en Alphen aan den Rijn, alsmede van de serviceclubs Kiwanis en JCI-Alphen.

Bent u niet in de gelegenheid om deze twee dagen iets te doneren? Dat hoeft geen probleem te zijn, want de actie Samen voor de Voedselbank (in dit geval de samenwerking tussen Hoogvliet en Omroep West) duurt van 9 t/m 16 december. In de komende week zijn er dus nog voldoende mogelijkheden uw donatie af te geven.

En eigenlijk kost het u helemaal niets! Hoogvliet heeft voor deze actie namelijk tussen de 20-30 houdbare producten geselecteerd en biedt deze aan als '1 + 1 gratis'. Dit geldt overigens voor alle filialen van Hoogvliet, een fantastisch initiatief waarin zij samenwerken met Omroep West.

Koop dus één product voor jezelf en schenk het andere - gratis - product aan de voedselbank.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 17:50

Bijgeboekte voorstellingen met bekende namen bij Parkvilla

Het culturele seizoen loopt hetzelfde als een schooljaar: van september tot en met juli. Maar dat wil niet zeggen dat er in het seizoen geen theatervoorstellingen worden bijgeboekt. Op 16 mei komt Marcel van Roosmalen naar Parkvilla met zijn voorstelling Totaal 3 On Tour en op zondagmiddag 9 juni komen Rob Urgert en Joep van Deudekom met de De Verbinders.

Openbaar vervoer gisteren 16:45

In- en uitchecken met de betaalpas nu ook mogelijk in alle buurtbussen van Arriva

Reizigers kunnen voortaan eenvoudig reizen en betalen door in- en uit te checken met de betaalpas. Nu nog zonder kortingen of abonnement. Daarnaast blijft het mogelijk om te reizen met de OV-chipkaart of om een kaartje te kopen bij de chauffeur. Reizen met de betaalpas is onderdeel van OVpay, de nieuwe manier van betalen in het ov.

Calamiteiten gisteren 16:25

N207-Oostkanaalweg afgesloten na ongeval

Op de N207-Oostkanaalweg, tussen Oranje Nassausingel en Nieuwkoopseweg, heeft zich een ongeval voorgedaan waarbij twee auto's en een vrachtwagen betrokken waren. Als gevolg hiervan is de weg momenteel afgesloten. Het verkeer staat vast tot en met Ter Aar.

Verkeer en vervoer gisteren 13:08

Europese Flitsmarathon: intensieve controles voor verkeersveiligheid

Van maandag 15 tot en met zondag 21 april houdt de Europese politieorganisatie Roadpol de zogenoemde 'flitsmarathon'. Er wordt die week in verschillende Europese landen, waaronder ook in Nederland, zowel overdag als 's nachts intensiever op snelheid gecontroleerd.