Weer nieuwe deelnemers bij Alphens Restaurantweek

In maart wordt de negende editie van de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Tijdens de restaurantweek bieden de deelnemende restaurants in en rondom Alphen aan den Rijn minimaal een driegangenmenu aan voor de prijs van 25 euro.

"Wij zijn erg tevreden over het succes van de Alphens Restaurantweek", vertelt initiatiefnemer Jurre van Eyndhoven, Alphens.nl. "Behalve dat bezoekers op een voordelige manier kennis kunnen maken met een of meerdere restaurants waar ze misschien nog eerder zijn geweest, is de restaurantweek de afgelopen edities ook goed geweest voor een omzet van minimaal 75.000 euro voor de deelnemende restaurants."

Sinds de eerste editie van de Alphens Restaurantweek in 2012 sluit zich iedere keer wel een nieuw restaurant aan bij het evenement. "Zo is dit keer onder andere Koeien en Kaas voor het eerst van de partij", aldus Jurre. "Het is één van de nieuwe restaurants aan de Lage Zijde, dus we vinden het super dat ook Koeien en Kaas meedoet en een speciaal menu voor de restaurantweek heeft samengesteld."

Deze editie zijn er 27 restaurants aangesloten. Dit zijn TROTS, De Alphense Burgemeester, 's Molenaarsbrug, Dolce Vita, El Caballo, Olympia, "gewoon" Lex, Restaurant Batelaan, Wet 'n Wild, Tommy Woks, La Cubanita, Brasserie Buuren, Proto, Il Delicato, Alle Hens, Kyoto, Alfreds, Grand Café Eight, Koeien en Kaas uit Alphen aan den Rijn. Daarnaast doen ook De Dyck (Woubrugge), 't Haasje (Hazerswoude-Rijndijk), De Watergeus (Noorden), De Ziende (Nieuwkoop), De Oude School (Ter Aar), Restaurant Dochters (Zevenhoven), Skoop en Steakhouse Meat & Eat (Boskoop) van de partij.

Reserveren voor de Alphens Restaurantweek kan via www.alphensrestaurantweek.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 11:59

Nieuwe supermarkt geopend in Driehoorne: Food Lovers Lekker Makkelijk

Donderdag 25 april heeft Mark Vriezema samen met zijn gezin en medewerkers het stokje overgenomen van Anton van Rijn en zet daarmee dit mooie initiatief voort. Voor de bewoners van Driehoorne een fantastische winkel aan huis met zelfs de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen.

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.