« Vorige - Volgende »

Bewuster en gezonder leven met Skills For Life

17 maart 2017 - 15:40  •  reacties

Bewuster en gezonder leven met Skills For Life

Alphen aan den Rijn - Alphen Beweegt organiseert in samenwerking met onder andere BC Flair het project Skills For Life. Wij gaan in een groep met jongens en meiden van jouw leeftijd op zoek naar je skills. Wij nemen je wekelijks mee in een programma waarbij je aan de slag gaat met verschillende coaches, die jou gaan helpen om gezonder en bewuster te gaan leven!

Deze coaches helpen je op het gebied van voeding en beweging! Wij gaan niet alleen jou helpen, maar ook je vader en moeder doen mee. Zo zijn er voor je ouders bijeenkomsten waar ze ervaringen kunnen uitwisselen met andere ouders en tips kunnen krijgen over gezonde voeding en beweging. Bovendien is er voor jou de mogelijkheid om samen met je moeder en vader iedere week te gaan sporten bij het fitnesscentrum van Fysio van den Berg in Alphen aan den Rijn.

Wat gaan wij doen?
1. Skills: je zult gedurende het programma begeleid worden door een coach, een diëtiste, een fysiotherapeut en een beweegcoach
2. Do: wij gaan je helpen om gezondere keuzes te maken op het gebied van voeding en beweging
3. Move: instructeurs van Fysio van den Berg en beweegcoaches van Alphen Beweegt gaan je helpen bij het bewegen
4. Sport: Na de eerste 16 weken gaanwij een uitstapje maken naar een lokale sportvereniging, zodat jij erachter komt welke sport jij het leukst vindt
5. Food: alles rondom koken en eten wordt verzorgd door jouw vaste coach en een diëtiste
6. Power: om je zelfvertrouwen een boost te geven, worden door Alphen Beweegt in totaal 4 Rots- en Water lessen georganiseerd, waarbij weerbaarheid en zelfverdediging centraal staat.
7. Fitness: De eerste 16 weken kun je samen met je vader en moeder gaan fitnessen bij Fysio van den Berg in Alphen aan den Rijn.

Waar en wanneer
De lessen en activiteiten worden verzorgd op maandagavond, dinsdag- en woensdagmiddag en  donderdagavond. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen wij je meer informatie geven over de locatie, de exacte tijdstippen en de totale duur van het project.

Voor wie?
Wij richten ons op jongens en meiden met overgewicht tussen de 12 en 18 jaar.

Kosten
Skills For Life is helemaal gratis voor jou en je ouders! Het enige wat wij vragen is een portie goede zin, een berg enthousiasme en doorzettingsvermogen!

Voor je ouders
Ons team ondersteunt jou en je ouders om op een leuke manier fit te worden en te blijven. Op een manier die bij jullie past. Bij Skills4Life werken wij met een compleet team: een coach, een diëtiste, een fysiotherapeute en bewegingsdeskundigen. Dit zijn professionals die weten waar ze het over hebben. En die weten waar jullie het over hebben. Samen komen wij tot een plan dat past bij jullie gezinsleven.

Aanmelden
Ben je enthousiast geworden om mee te doen? Wil je er samen met je ouders voor gaan om gezonder te gaan leven? Stuur dan snel (er is een beperkt deelnemersveld!)een e-mail met je motivatie en telefoonnummer naar: skillsforlife@vodiservice.nl  Onze coaches zullen dan telefonisch contact opnemen en een afspraak met jou en je ouders inplannen voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie, kijk op deze website.

Mocht jij of je ouders eerst even willen bellen voor meer informatie, dan kunnen jullie contact opnemen met Tuncay Aksoy, projectmanager Alphen Beweegt, 06-52607487.

Fotograaf: Josh Walet