« Vorige - Volgende »

Thijs uit Alphen beste student Beveiliging van Nederland

20 maart 2017 - 15:49  •  ID College  •  reacties

Thijs uit Alphen beste student Beveiliging van Nederland

Alphen aan den Rijn - Thijs van Bruggen, tweedejaars student Coördinator beveiliging bij ID College, is zaterdag gekozen als beste van Nederland. Hij won in Amsterdam de finale van de nationale vakwedstrijden Skills Heroes in het vakgebied Beveiliging. "Ik ben super trots en blij! Ik had goed geoefend, maar ik had nooit verwacht eerste te worden."

Nederland is 35 jonge vakkampioenen en –teams rijker. Ruim driehonderd mbo'ers lieten zich van hun beste kant zien tijdens het nationaal kampioenschap van Skills Heroes. Skills Heroes zijn mbo-vakwedstrijden, variërend van autotechnicus en bloembinden tot bouwtimmeren en grafisch ontwerpen. Doel van deze wedstrijden is om aanstormend vaktalent een podium te geven en beroepsonderwijs naar een hoger niveau te tillen. ID College en ROC Leiden organiseren ieder jaar voorrondes op school. De winnaars gaan door naar de Skills-vakwedstrijden. Beide roc’s hebben afgelopen week met acht studenten meegedaan aan de finales van Skills Heroes. 

Samen sterker mbo
ROC Leiden en ID College werken nauw met elkaar samen en fuseren uiterlijk in 2018. Met docenten en medewerkers en in nauwe afstemming met het werkveld werken zij aan inspirerend mbo-onderwijs. De student staat hierbij centraal, persoonlijke aandacht en contact staan voorop. 

Fotograaf: Josh Walet
ID College.'
ID College

MBO Opleidingen