Nieuws

« Vorige - Volgende »

Opnieuw sponsordiner van Circle4life bij Proto

23 mei 2017 - 16:46  •  Circle4life  •  reacties

Opnieuw sponsordiner van Circle4life bij Proto

Alphen aan den Rijn - Aantrekkelijker kunnen we het niet maken! Ook dit jaar is er een gevarieerd menu en heten we u welkom met een heerlijk koel glas Prosecco. En omdat het feest is, bieden we u een mini plateau tapenades met stokbrood aan bij binnenkomst.

Ook dit jaar hebben we de prijs gelijk kunnen houden en betaalt u € 39,50 per menu. Van dit bedrag gaat € 15,00 naar de projecten van Stichting Circle4life. U bent al een keer eerder of misschien zelfs ieder jaar bij het sponsordiner geweest en omdat het de vijfde keer is dat Proto zich samen met ons inzet voor onze projecten in Kenia willen we u een gunst vragen. Dit vijfde jaar kunt u natuurlijk niet laten lopen. Zou het niet mooi zijn als iedereen die al een keer heeft deelgenomen aan het sponsordiner een extra persoon mee zou nemen? Heeft u nog niet eerder deelgenomen aan ons sponsordiner? Dan heten we u in het bijzonder van harte welkom!

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door een akoestisch optreden van Danjil Tuhumena, afkomstig uit Alphen aan den Rijn en deelnemer aan The Voice of Holland in 2015.

Reserveren
In totaal kunnen we 160 personen kwijt verdeeld over de drie niveau’s in het restaurant. Wat zou het mooi zijn als we dat voor elkaar zouden krijgen! U kunt voor de onderstaande tijden reserveren: 17.45 - 18.00 uur, 18.30 - 18.45 uur of 19.15 - 19.30 uur.

Reserveren kan telefonisch bij Proto Tapasrestaurant op 0172 476566, via info@proto.nl, info@circle4life.nl of via de website www.proto.nl o.v.v. sponsordiner Circle4life. Bij uw reservering kunt u aangeven hoe laat u wilt komen, met hoeveel personen en of er iets is waar rekening mee gehouden moet worden!

Zien we u ook 14 juni? Het wordt een avond om nooit te vergeten!

Fotograaf: Josh Walet
Proto.'
Proto

Al jaren het tapas restaurant van Alphen.