« Vorige - Volgende »

Buitenbad zwembad De Hoorn deze week langer open

19 juni 2017 - 13:33  •  reacties

Buitenbad zwembad De Hoorn deze week langer open

Alphen aan den Rijn - UPDATE: het buitenbad is tot en met vrijdag open van 7.00 tot 21.30 uur!Wie verkoeling zoekt deze week, kan terecht bij zwembad De Hoorn aan de Van Foreestlaan. Het buitenterrein bestaat uit een buitenbad, pierenbad, zonneweide en air trampoline. Het bad blijft aaneengesloten de hele dag, dus tot en met vrijdag, open voor recreatief gebruik tot 21.30 uur

Op de zonneweide staan ligbedden en er zijn picknicktafels. Natuurlijk is ook de zwemmersbar geopend. Er is ijs, er zijn snacks en er zijn verkoelende drankjes te koop.

Waarschuwing
Het is verstandig om veel te drinken met dit warme weer. Het is ook zeer aan te raden om goed in te smeren met anti-zonnebrand, ook als de zon niet vol schijnt.

De medewerkers van zwembad De Hoorn zorgen voor toezicht om het voor iedere gast veilig en gezellig te houden. Iedereen is welkom. De belangrijkste regel is en blijft: behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden met respect voor andermans spullen en met respect voor andermans rust en ruimte. De medewerkers zien hierop toe en zullen gasten die zich niet aan de huisregels houden, verzoeken het zwembad te verlaten.

Fotograaf: Josh Walet