Nieuws

« Vorige - Volgende »

SamenLoop voor Hoop Alphen heeft 36 aanmeldingen

12 oktober 2017 - 13:39  •  reacties

SamenLoop voor Hoop Alphen heeft 36 aanmeldingen

Alphen aan den Rijn - De bijeenkomst werd gehouden in de aula van het Groene Hart Leerpark. Er waren ongeveer 75 mensen op de bijeenkomst afgekomen. "Een fantastische opkomst", aldus voorzitter Hans Warmerdam. Tijdens de bijeenkomst is informatie gedeeld over het evenement en wat daar allemaal bij komt kijken. Vrijwel de voltallige commissie van SamenLoop voor Hoop Alphen was aanwezig. De commissie organiseert het evenement.

Komend jaar is de wandelestafette in het weekend van 26 en 27 mei in Park Rijnstroom. De opbrengst van SamenLoop voor Hoop gaat naar KWF kankerbestrijding.

Aanmelden
In totaal hebben zich inmiddels 36 teams aangemeld. Een aardig detail is dat de Brandweer en de Reddingsbrigade hebben besloten om hun eigen team samen te stellen in plaats van aan te sluiten bij het, relatief grote, team van Gemeente Alphen aan de Rijn. Teams die zich aan willen melden, kunnen dit doen via teams@samenloopalphen.nl. Het is de bedoeling dat de teamcaptain zich aanmeldt, ook als het team nog niet compleet is. Vervolgens krijgt de teamcaptain ‘de spullen’ en wordt de rest van het team via de captain ingeschreven.

Fotograaf: Eveline Verhoeve